GN Lunchtip: Beta versies zijn het nieuwe excuus

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Het uitgeven van een beta was vroeger nog gewoon om een game grondig te laten testen. Tegenwoordig lijkt het er echter op dat ontwikkelaars beta’s gebruiken als marketingtool en excuus om een game onvolledig op de markt te zetten. De onderstaande webcomic van Nerf NOW weet dit goed te illustreren.


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Hard of Hearing Vader.

Eet smakelijk!

  1.   
    soldierarjan's avatar

    Er zit wel een kern van waarheid in tegenwoordig brengen steeds eerder slechtere versie op de markt.

  2.   
    Remco_MUFC's avatar

    Haha gelijk hebben ze. 😆

  3.   
    matdriks's avatar

    soldierarjan schreef, "Er zit wel een kern van waarheid in tegenwoordig brengen steeds eerder slechtere versie op de markt."

    Ik ben het hier niet mee eens. Het is vaak om servers te testen of de codes het aan het kunnen en geen vervelende bugs in komen. Ook natuurlijk voor MMO’s of er rare taferelen inzitten.
    Alleen ze moeten het closed houden, omdat veel mensen niet stappen wat een beta inhoud.

  4.   
    Eichmann's avatar

    Hahaha. Stoer.

  5.   
    Gunrunner120's avatar

    haha ze hebben wel gelijk al lipe het vroger wel wat uit e hand bijvoorbeeld met battlefield 2142

  6.   
    EggieGame's avatar

    LOL!! Die is echt goed!

  7.   
    Goldcobra's avatar

    Haha xd

  8.   
    Fabianb's avatar

    Ze moeten gewoon stoppen met open beta. Je stelt er alleen mensen mee teleur. Doe gewoon closed beta als je het wil testen.

  9.   
    soldierarjan's avatar

    matdriks schreef, "

    ”soldierarjan” schreef, "Er zit wel een kern van waarheid in tegenwoordig brengen steeds eerder slechtere versie op de markt."

    Ik ben het hier niet mee eens. Het is vaak om servers te testen of de codes het aan het kunnen en geen vervelende bugs in komen. Ook natuurlijk voor MMO’s of er rare taferelen inzitten.
    Alleen ze moeten het closed houden, omdat veel mensen niet stappen wat een beta inhoud."

    Ik snap ook wel dat het een beta is en waar die voor is bedoeld maar met een beta weten veel mensen niet wat het is die zien het als een online demo en die worden dan erg teleurgesteld gesloten beta zouden stuk beter zijn.

  10.   
    Talska's avatar

    Tja Beta Acces Battelfield 4.

    Maar op een aantal dingen na is MOH warfighter toch best nog een aardige game om te spelen.

    Bepaalde bugs in Battlefield 3 worden ook nooit opgelost.