ZombiU had meer slagwapens moeten bevatten

Hoofdschrijfster en artdirector van ZombiU, Gabrielle Shrager, heeft uitgelegd wat zij wil veranderen indien er ooit een vervolg komt van ZombiU. Shrager zou ten eerste graag meer brute slagwapens toevoegen:

More melee weapons would be one of the first things on our list. Give me a halberd to keep those zombies back! The pickings in the Tower of London鈥檚 armory would feel like Christmas!
Ze ging hierop door, door te vertellen dat een groep van hardcore spelers solo het spel compleet wist uit te spelen met slechts de hulp van de cricketbat. Shrager wil voor deze gamers een vervolg graag wat interessanter maken door een wijdere vari毛teit aan slagwapens aan te bieden:
The cricket bat was designed to be used almost as a last resort, significant because it鈥檚 such a violent assault on your senses. Players quickly learn that it won鈥檛 save their bacon against more than one zombie at a time (either the hard way, or by listening to the Prepper). Some players depend on it entirely instead of scavenging for ammo and new gear, and these players deserve a richer melee experience.
Hoe zouden jullie graag de hersenen van jullie ondode medemensen inslaan?

  1.   
    Jelkey's avatar

    Ik gebruik de cricketbat als main weapon. Neem een pistool mee voor noodgevallen en een kruisboog voor silent kills van ver.

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Mischien het idee lenen van Dead Rising 2 om zelf je (slag) wapens in elkaar te zetten. 馃檪

  3.   
    Sub-Zeuro's avatar

    Ik zal jullie eerlijk zeggen – ben ongeveer op 3/4 e in deze game – maar vind het geen zak meer aan – vind het wel een van de beste zombie games…

    Maar alles gaat zo tergend langzaam – ben bij best een spannend stukje maar heb totaal niet de behoefte om deze game verder te spelen. Dit spel had vele malen mooier en beter gekund. Ook de sfeer is mij allemaal te groen van kleur en dus niet realistisch. Dus voor mij hoeft het niet meer. zulke games moeten in echte 1080P gemaakt worden en er moeten n贸g realistischer graphics worden gebruikt. Als ze nou een voorbeeld hadden genomen van een game als Alan Wake… ja dan…:oops:

  4.   
    Jelkey's avatar

    Ternimator schreef, "Ik zal jullie eerlijk zeggen – ben ongeveer op 3/4 e in deze game – maar vind het geen zak meer aan – vind het wel een van de beste zombie games…
    Maar alles gaat zo tergend langzaam – ben bij best een spannend stukje maar heb totaal niet de behoefte om deze game verder te spelen. Dit spel had vele malen mooier en beter gekund. Ook de sfeer is mij allemaal te groen van kleur en dus niet realistisch. Dus voor mij hoeft het niet meer. zulke games moeten in echte 1080P gemaakt worden en er moeten n贸g realistischer graphics worden gebruikt. Als ze nou een voorbeeld hadden genomen van een game als Alan Wake… ja dan…:oops: "

    Langzame gameplay hoort bij survival horror. Dus in dit geval past het heel goed. En ik vind het heerlijk! Graphics hadden idd beter gekund, maar daar zit ik niet echt niet mee. Sfeer is trouwens perfect hoor 馃檪

  5.   
    cookymonster's avatar

    Ik ben blij te horen dat ze naar de feedback van hun fans luisteren en de ambitie hebben ervan te leren. Als ze nu nog een gratis dlc pack met een paar extra melee wapens zouden maken was het helemaal fantastisch geweest 馃槢