J.J. Abrams zal nog steeds betrokken zijn bij derde Stark Trek-film

J.J. Abrams heeft het maar druk komende tijd. Waar eerder deze week bekend werd dat de regisseur Star Wars: Episode VII zal mogen regisseren, moet Abrams eerst nog zijn huidige project, Star Trek Into Darkness afronden. Alsof dat nog niet genoeg is, is Abrams ook verbonden aan twee pilots voor NBC en Fox.

Trekkies mogen dan ook gerust de vraag stellen wat dit drukke schema en de overstap van Abrams naar een andere franchise zal betekenen voor een mogelijk derde Star Trek-film. Als we Paramount’s vicevoorzitter Rob Moore moeten geloven, niet veel.

J.J. will continue to develop projects for us including a new ‘Mission: Impossible,’ and he is committed to produce another Star Trek
Paramount lijkt dus nog altijd een hechte relatie te hebben met Abrams, hoewel de leiding van de studio waarschijnlijk niet blij is met de nieuwe samenwerking tussen Disney en Abrams voor Star Wars: Episode VII. Of Abrams echter ook daadwerkelijk de regie zal opnemen van een derde Star Trek valt te betwijfelen gezien zijn komende projecten; op z’n minst zal Abrams echter als producer bij het project betrokken zijn, zo mogen we geloven.

Het eerstkomende project van J.J. Abrams, Star Trek into Darkness, zal 6 juni in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren