Deus Ex, Hitman en andere Square Enix-games tijdelijk extra goedkoop via Steam

Square Enix heeft in samenwerking met Valve een interessante actie opgezet. Al hun titels zijn namelijk tijdelijk verkrijgbaar met hoge kortingen.

Zo kun je de nieuwste Tomb Raider-game, die pas in maart verschijnt, tijdelijk oppikken voor slechts 44,99 euro. Ook is het mogelijk om alle Deus Ex-spellen inclusief hun DLC voor 10,49 euro binnen te halen.

Het interessantste is nog wel de Square Enix Collection. Deze bevat alle games uit de franchises van Tomb Raider, Thief, Hitman en Deus Ex, plus Just Cause 2 en Sleeping Dogs. Voor slechts 79,99 euro zijn deze 24(!) spellen van jou. Dat komt neer op een schamele 3,33 euro per game, wat natuurlijk een koopje is voor recente AAA-titels als Hitman: Absolution en Sleeping Dogs.

De actie loopt zoals gezegd tot en met aanstaande maandag en de Deus Ex-actie is alleen vandaag geldig, dus breng snel een bezoekje aan de speciale Steam-pagina.

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Jullie liggen wel achter. ๐Ÿ˜†
    De gehele pakket van Tomb Raider was afgelopen Donderdag scherp afgeprijst. Vandaag is de Deus EX pakket aan de beurt. De nieuwe Tomb Raider kost sinds pre-order โ‚ฌ44,99. ๐Ÿ™‚

  2.   
    3333/3333's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Jullie liggen wel achter. ๐Ÿ˜†
    De gehele pakket van Tomb Raider was afgelopen Donderdag scherp afgeprijst. Vandaag is de Deus EX pakket aan de beurt. De nieuwe Tomb Raider kost sinds pre-order โ‚ฌ44,99. ๐Ÿ™‚ "

    Inderdaad, iedere dag is er een nieuwe Square Enix deal.

    Ben erg benieuwd wat we de komende 2 dagen nog kunnen verwachten.