Ubisoft stelt South Park: The Stick of Truth uit

Na het faillissement van THQ heeft Ubisoft de rechten voor South Park: The Stick of Truth overgekocht. Het eerste wat de Franse ontwikkelaar heeft gedaan na de overname van deze game, is de releasedatum veranderen van “maart 2013” naar “ergens in 2013”.

Het spel komt dus later uit dan verwacht en dat betekent waarschijnlijk dat Ubisoft nog niet tevreden is met het verrichte werk. Hoeveel maanden de game is uitgesteld, zal hopelijk in de nabije toekomst blijken.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Autch, dat is erg jammer ik keek toch stiekem hard uit naar deze game.

  2.   
    RinusReetRidder's avatar

    Rare aanname dat Ubisoft niet tevreden is met het spel. Het lijkt mij logischer dat ze de game op een eigen moment willen inplannen. Komt toch veel reclame en PR bij kijken dus dat willen ze vast wel opnieuw zelf invullen en launchen als ze dat willen.

  3.   
    Daan's avatar

    Ik vind het niet raar dat ze het uitstellen. Hun willen tenslotte ook weten wat ze uitgeven en erachter staan. Kans is vrij aannemelijk dat ze nog het een en ander eraan willen sleutelen wat tijd kost.

  4.   
    firehopper211's avatar

    Door alle commotie door de overname van THQ’s z’n games is het beter dat ze de tijd nemen, Ubisoft heeft South Park nog maar net in handen en maart is ook niet meer zo ver weg. Dit vraagt waarschijnlijk om slechts een paar kleine aanpassingen.

  5.   
    OllieDenZotn's avatar

    Jammer! Hopelijk gaan ze dit spel niet om zeep helpen.

  6.   
    mmx's avatar

    Door alle commotie door de overname van THQ’s z’n games is het beter dat ze de tijd nemen, Ubisoft heeft South Park nog maar net in handen en maart is ook niet meer zo ver weg. Dit vraagt waarschijnlijk om slechts een paar kleine aanpassingen.

    Intiligente opmerking goed gezien !

  7.   
    yannick_TXL's avatar

    Maar ach, aangezien Saints row 3 maar 2 uur singleplayer was, zou deze dat ook wel zijn geweest, dus Ubisoft gaat het waarachijnlijk groot uitbreiden! 😀

  8.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Mooi dat South Park: The Stick of Truth is uitgesteld. Ik speel liever een afgemaakte game dan een afgeraffelde game. in februari, maart en april komen er toch al heel erg veel games uit dus het is alleen maar mooi dat de game is uitgesteld. Straks wordt de game nog ondergesneeuwt tussen de andere topgames van dit voorjaar. Voor dit najaar zijn alleen Splinter Cell: Blacklist, Pokemon X & Y en Battlefield 4 bekend. Dus South Park mag van mij dit najaar verschijnen.

  9.   
    cookymonster's avatar

    Dit is toch wel logisch denk ik, zo’n overname daar komt toch wel wat bij kijken en ubisoft heeft uiteraard iets andere eisen dan thq had voor de game en dan ook nog eens heel de pr die ze moeten regelen. Ik zie niet hoe ze dat in zo’n korte tijd hadden moeten doen dus ik vind het normaal dat het uitgesteld word.