Prijzige Collector’s Edition Resident Evil: Revelations bevat Jills horloge

Capcom staat erom bekend graag prijzige Collector’s Editions uit te brengen voor Resident Evil. Zo verscheen vorig jaar de Leather Jacket Edition van Resident Evil 6, die een leren jack bevatte en maar liefst 1000 euro kostte. De zogenaamde Unveiled Edition voor Resident Evil: Revelations is gelukkig een stukje goedkoper.

Deze editie bevat de game, een cd met de soundtrack, een kaartenhoesje van de Bioterrorism Security Assessment Alliance en een replica van het horloge van Jill. Dit horloge wordt geleverd in een luxe doosje en de cijfertjes geven licht in het donker. Voor al dit moois zul je wel diep in de buidel moeten tasten: de editie gaat in Japan voor 42.000 yen over de toonbank, wat neerkomt op een slordige 350 euro.

Daarnaast verschijnt er een bundel met enkel de game en het horloge (325 euro) en een pakket dat hetzelfde bevat als de Unveiled Edition, op het horloge na (62 euro).

Helaas heeft Capcom vooralsnog geen plannen om de Unveiled Edition naar Europa te brengen. Resident Evil: Revelations, een HD-remake van de gelijknamige 3DS-game, ligt bij ons vanaf 24 mei in de winkels.

  1.   
    Eichmann's avatar

    Wel erg stoer.
    Ze doen steeds gekker met extra’s bij games.
    Al betaal je er natuurlijk ook steeds gekkere prijzen voor.

  2.   
    svenysven's avatar

    Ziet er wel heel erg vet uit!

  3.   
    DB Ries's avatar

    Erg tof maar veel te duur

  4.   
    toqeer's avatar

    wel heel erg mooi maar de prijs is wel duur 🙂

  5.   
    OllieDenZotn's avatar

    Overbodig imo