Eerste beelden Super Smash Bros. Wii U op E3

De president van Nintendo, Satoru Iwata, heeft aan de kijkers van Nintendo Direct beloofd dat er op de aankomende E3 screenshots getoond gaan worden van de Super Smash Bros.-titel voor de Wii U. Iwata beaamt dat het spel zeer belangrijk is voor het bedrijf is. De president vroeg de Nintendo-fans dan ook geduldig te zijn en te wachten op een releasedatum en trailers:

Smash Bros is a huge development undertaking and we need more time before it launches. Mr Sakurai told us that we have set the timing for the first screens at this year’s E3. Please wait for just a little longer.
Het spel zal uitkomen op zowel de Wii U als de 3DS. Een exacte datum is vooralsnog onbekend.

  1.   
    ckerigon's avatar

    Heerlijk is dit 🙂 Nintendo gaat de rest inpakken man met hun game line ups..
    Zo is Nintendo altijd geweest. Even nieuw console op de markt brengen en tonen op E3 en na een jaar 1 of 2 kunnen ze zich gaan focussen op de games en dan brand het los 😀

  2.   
    fdennis's avatar

    Kheb geen Wiiu maar deze game doet mij wel overwegen om er 1 te kopen. Normaal gesproken doe ik het niet voor 1 spelletje maar in super smash heb ik 100den uren inzitten. Co-op vs ai met vrienden was zo geweldig in die game. Ben erg benieuwd hoe de nieuwe super smash screenshots eruit gaan zien. Zou echt heel vet zijn als ze er 1tje hebben met Waluigi want die werd echt gemist.

  3.   
    Gunrunner120's avatar

    Waar ik echt zin in heb id dit spel zo zulke goede tijden de smash bros games

  4.   
    Coldkiller_NL's avatar

    Jammer dat ik geen 3ds of Wii U heb, had dit graag willen spelen.

  5.   
    *Fatality*'s avatar

    Vond de game er vermakelijk toen nog op de gamecube haha heb het spel kapot gespeeld alleen heb BRAWL nog nooit gespeeld 😳