GN Lunchtip: Tetris met een twist

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Tetris, wie kent het spel met de vallende blokjes niet? In deze lunchtip komt een variant op de klassieker langs onder de noemer ‘Not Tetris’. Ontwikkelaar Maurice Guégan heeft physics toegevoegd aan het vertrouwde spelletje. Echt makkelijker wordt het er echter niet op…

Not Tetris kun je hier downloaden!

Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Queen Fortress.

Eet smakelijk!

  1.   
    cookymonster's avatar

    leuk gedaan van ze 🙂

  2.   
    OllieDenZotn's avatar

    Ik zou gek komen mocht ik dat spelen! 😕

  3.   
    Eichmann's avatar

    Hahaha leuk als je dronken bent ofzo.

  4.   
    soldierarjan's avatar

    Het is al een moeilijk spelletje op den duur en zo word het nog erger.

  5.   
    lassieman's avatar

    Hahaha, dat is toch geen doen. Wel grappig verzonnen overigens, alleen jammer dat het weggaan van die rijen zo lelijk is.

  6.   
    Gunrunner120's avatar

    gewlig ook dat die schuine stukjes overblijven