Gears of War: Judgment bevat gratis eerste Gears-game

Het lijkt er sterk op dat spelers die een exemplaar van Gears of War: Judgment rond de release in huis halen, getrakteerd zullen worden op een gratis versie van het eerste spel in de reeks. Een foto van het Franse doosje van het spel toont een klein logo dat vermeldt dat Gears of War gratis bij Judgment zit.

Gamers vinden in het doosje een voucher voor een Games on Demand download op Xbox LIVE. Uiteraard zit er ook op narratief vlak een duidelijke logica achter de zet, de gebeurtenissen in Judgment spelen zich immers voor de avonturen uit Gears of War af.

Op 22 maart ligt Gears of War: Judgment in de rekken.

 1.   
  OllieDenZotn's avatar

  Mooie actie

 2.   
  mmx's avatar

  juist dus maart word een topmaand en ik doe mee pre-orderen die hap ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Leuke toevoeging, maar een beetje nutteloos want elke Gears of War fan heeft de eerste al gespeeld.

 4.   
  RinusReetRidder's avatar

  De echte fan zal deze game toch wel kopen. ๐Ÿ˜‰ Denk dat het juist wel goed is doordat er ook pas later in de franchise veel fans bij zijn gekomen.

 5.   
  3333/3333's avatar

  Toch leuk dit soort dingen.

  Vond het ook tof dat je bij Medal of Honor de HD remake van Frontline kreeg, en bij Assasins Creed Revelations het eerste deel!

 6.   
  DeAdSeYe's avatar

  Heb mij nooit zo verdiept in Gears of War. Ooit deel 1 geleend van iemand, maar ben het spel weer onderhand vergeten. Misschien de ultieme kans om toch deze serie bij elkaar te schrapen en vanaf deel 1 op nieuw te gaan spelen. ๐Ÿ™‚