Abbey Games toont in-game beelden van god game Reus


De Nederlandse ontwikkelaar Abbey Games heeft ons trots nieuwe beelden getoond van hun god game Reus. In dit spel bestuur je mythische reuzen die je helpen elk aspect van de natuur te regelen. De reuzen in het spel zullen zich dus bezighouden met zaken als terrascapen, leven creëren en genetische manipulatie.

De reuzen verrichten dag in dag uit noeste arbeid en ze zijn trots op hun werk. Alles lijkt goed te gaan, totdat de mens ten tonele verschijnt. Dit hebberige wezen is vervuld van eigenbelang en maakt zich weinig zorgen om het welzijn van de reuzen en de natuur.

Zaak is om de mensheid en de natuur in harmonie samen te laten leven. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, want de mens is een koppig wezen en laat zich bovendien niet door jou besturen. Wel kun je de omgeving rondom hem manipuleren of oceanen onder hun steden bouwen. Op die manier kun je nog een beetje invloed uitoefenen op het leven van de mens en dat is nodig ook, want je zult geconfronteerd worden met oorlogen, ontbossing en zelfs aanvallen op de reuzen!

Reus klinkt op papier zeer vermakelijk en onderstaande in-game trailer oogt prachtig. Wanneer Reus zal verschijnen is nog niet bekend, maar één ding is duidelijk: dit spel verdient het om in de gaten gehouden te worden.

 1.   
  cookymonster's avatar

  ziet er veelbelovend uit!

 2.   
  kik421's avatar

  Doet me denken aan GodFinger 🙂

 3.   
  toqeer's avatar

  ziet er mooi en kleurrijk uit 🙂

 4.   
  limsma's avatar

  cool project. Ik had er nog nooit van gehoord maar dit is zeker iets om in de gaten te blijven houden.

 5.   
  Fox's avatar

  Ik heb wel weer zin een een goede God game. Niet zo als Dust.