Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Cyberpunk 2077 Mike Pondsmith About Cyberpunk World

We kunnen voorlopig nog niet aan de slag met Cyperpunk 2077, maar dat is voor ontwikkelaar CD Projekt RED geen reden om ons enkele veelbelovende voorproefjes te onthouden. Na de indrukwekkende eerste trailer vertelt Mike Pondsmith ons in bovenstaande video over de wereld van Cyperpunk.

 1.   
  toqeer's avatar

  volgens mij zal dit voor de ps4 verschijnen want zie op internet dat ie in 2015 komt ๐Ÿ™‚

 2.   
  cookymonster's avatar

  Ik heb het gevoel dat dit een fantastische game gaat worden, we weten er nog niet veel over maar om de een of andere reden is dat voor mij al genoeg ๐Ÿ˜€

 3.   
  fdennis's avatar

  Dit ziet er zeer interessant uit alleen waarom iets laten zien wat pas in 2015 moet verschijnen? Nu worden we met iets lekker gemaakt waar we gewoon zo lang nog op moeten wachten:(.

 4.   
  Hitman047's avatar

  fdennis schreef, "Dit ziet er zeer interessant uit alleen waarom iets laten zien wat pas in 2015 moet verschijnen? Nu worden we met iets lekker gemaakt waar we gewoon zo lang nog op moeten wachten:(. "

  Omdat CD-PR dit jaar flink wil uitbreiden. Deze vroege campagne is niet alleen bedoeld om ons alvast lekker te maken voor de game, maar vooral ook om nieuwe developers te rekruteren. Het team wat Cyberpunk 2077 zal gaan maken is dan ook nog niet volledig. ๐Ÿ˜‰

 5.   
  ShadyXL's avatar

  Dit wordt echt vet :3