Need for Speed: Most Wanted racet op 21 maart naar de Wii U

Racefans opgelet! EA heeft zojuist bekendgemaakt dat Need for Speed: Most Wanted vanaf 21 maart beschikbaar zal zijn voor de Wii U.

De Wii U-versie onderscheidt zich op drie punten van zijn broertjes op de consoles. Ten eerste kan de Wii U-versie volledig op de GamePad gespeeld kan worden. Dat betekent dat je het spel in theorie uit zou kunnen spelen zonder de tv ook maar één keer aan te zetten.

Ten tweede biedt het GamePad handige features voor mensen die besluiten de game wel op de tv te spelen. Via het aanraakscherm kun je binnen een mum van tijd items vrijspelen, menuutjes bekijken of mods op je auto’s verwisselen, zonder de game te pauzeren.

Ten derde bevat de Wii U-versie een nieuwe co-op-modus. Hierin kunnen spelers met een touchscreen een interactieve kaart manipuleren, om op die manier de andere speler te ondersteunen. EA vertelt:

Using just their fingertips, a partner can distract pursuing cops, switch from night to day or activate enhanced performance for any car and even control the amount of traffic on the road.
De Wii U-versie wordt standaard geleverd met het Ultimate Speed Pack, dat McLaren’s F1 LM, de Aventador J, de Pagani Zonda R, de Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse en de Venom GT Spyder bevat. Genoeg extra content om het lange wachten te belonen, lijkt ons zo.

  1.   
    michelslobben's avatar

    Oeh die autos van het ultimate pack zijn echt gruwelijk! Het spel zelf is ook wel aardig!