Prijzen van poppetjes en starter packs Disney Infinity onthuld

Dankzij Disney Infinity kun je binnenkort allerlei Disney-figuren op je beeldscherm tot leven laten komen. De game, die zich het best laat omschrijven als “Disneys versie van Skylanders”, wordt pas echt leuk wanneer je een grote verzameling aan Disney-poppetjes hebt, maar iedere verzamelaar moet klein beginnen.

Wil je straks toetreden tot de wonderlijke wereld van Disney Infinity, dan kun je het beste beginnen met de aanschaf van het Starter Pack. Deze bundel, die waarschijnlijk zo’n 75 euro gaat kosten (de 3DS- en Wii U-versies zijn een tientje goedkoper), bevat de game en het Infinity-portaal waarmee je de figuurtjes kunt inscannen. Daarnaast krijg je drie poppetjes (Mr. Incredible, Jack Sparrow en Sulley), drie Infinity Play Sets (Monsters University, Pirates of the Caribbean en The Incredibles) en een Infinity Power Disc. Bovendien bevat de doos verschillende codes waarmee je content kunt vrijspelen voor de browserversie en de mobiele variant van Disney Infinity.

Heb je het Starter Pack volledig verkend en hunker je naar meer, dan kun je een Play Set Pack aanschaffen. Dit pakket bevat spelletjes van een specifieke franchise. Deze Play Set Packs kosten 35 dollar per stuk en gaan in Europa waarschijnlijk ook 35 euro kosten. Hoeveel Play Sets deze pakketten bevatten en of je er ook poppetjes bij krijgt, is vooralsnog een raadsel.

Ben je op zoek naar meer poppetjes om je collectie mee uit te breiden, dan kun je deze aanschaffen voor 12,99 dollar per stuk. Koop je een bundel met drie figuurtjes, dan ben je slechts 29,99 dollar kwijt. Bij de release zullen er maar liefst twintig verschillende Disney-poppetjes beschikbaar zijn. Wil je jouw poppetje extra krachtig maken, dan kun je een Power Disc Pack aanschaffen voor 4,99 dollar.

Het moge duidelijk zijn: fans van Disney beginnen het best nu alvast met sparen, want er is een dure nieuwe hobby op komst. Gelukkig heb je nog even de tijd om je spaarvarkentje te vullen: Disney Infinity verschijnt pas in juni.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    Niet normaal zeg die prijzen maar het gaat waarschijnlijk toch wel goed verkopen met die disney figuren en kinderen.

  2.   
    ronineter's avatar

    Lijkt me lachen als ze die scanner gaan hacken. Jezus wat zijn die prijzen duur zeg en het lijkt mij te veel kwa doel op minecraft voor kleuters.

  3.   
    Neolite's avatar

    De Activision variant is een ware goudmijn. Disney jumps on the bandwagon. 😉

  4.   
    Rudizo18's avatar

    Veeeeeel te duur dus niet iets wat ik ga halen… NOOIT
    🙂

  5.   
    3333/3333's avatar

    Ik ben wel benieuwd hoe lang die formule van dure poppetjes voor een extra character in game nog blijft werken. Die ouders zullen daar toch ook wel eens klaar mee zijn?