MotoGP 13 aangekondigd; verschijnt in de zomer

De laatste MotoGP is al weer van een tijdje geleden, de afgelopen editie was MotoGP 10/11. Dit jaar komt er weer een nieuwe game van de franchise bij, want MotoGP 13 verschijnt deze zomer. De racer wordt ontwikkeld door Milestone Studio, die ook MotoGP 08 hebben gemaakt.

De nieuwe MotoGP zal natuurlijk mooiere graphics krijgen en het besturen van je motor wordt ook verbeterd. De belangrijkste modus is de carrière waarin je het seizoen van 2013 kan beleven met de echte rijders, motoren en levels. Ook kun je online gaan racen waarin je onder andere in evenementen tegen elkaar kunt strijden.

MotoGP 13 verschijnt in juni van 2013 voor de Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita en pc. De game werd aangekondigd via een simpele trailer, die je hier kunt zien.

  1.   
    Sub-Zeuro's avatar

    Hoop nog steeds op een echt vette motor racegame….vond deel 2006 nog het best voor deze generatie, die reed tenminste nog zoals het ooit was…met realistische crashes etc. Mijn hoop is gevestigd op next gen – geld voor meerdere genres. Dit soort games wekken altijd interesse bij me op – en enig sprankje hoop op een goede deel. 🙄