Epic Mickey 2 verkocht ondermaats in de Verenigde Staten

Epic Mickey 2: The Power of Two is in 2012 slechts 270.000 keer over de toonbank gegaan in de Verenigde Staten, zo meldt de LA Times. In 2010 wist Epic Mickey als exclusieve titel voor Nintendo Wii nog 1,3 miljoen gamers te vinden in een vergelijkbare tijdspanne.

Dat de opvolger slechts een fractie van de verkoopcijfers haalt die Epic Mickey wist voor te leggen, is redelijk ondermaats te noemen als je in acht neemt dat de game deze keer ook op Xbox 360 en PlayStation 3 verscheen. Het voortbestaan van de franchise lijkt op dit moment dan ook behoorlijk onzeker en het lijkt twijfelachtig of Warren Spector zijn streefdoel van vier games in het universum van Epic Mickey zal weten te halen.

 1.   
  RenevdGijp's avatar

  Toch vreemd dat deel 2 minder verkoopt, maar eerlijk is eerlijk, voor mij en waarschijnlijk veel andere is het een serie die niet op de gameradar voorbij komt!

 2.   
  tijn80's avatar

  RenevdGijp schreef, "Toch vreemd dat deel 2 minder verkoopt, maar eerlijk is eerlijk, voor mij en waarschijnlijk veel andere is het een serie die niet op de gameradar voorbij komt!"

  Wel op de radar verschenen, maar ook snel weer verdwenen. Heb deze game voor de Wii, maar vond hem behoorlijk saai…

 3.   
  soldierarjan's avatar

  Dat is wel erg slecht dat die zo slecht verkoopt mijn vriendin heeft er veel plezier mee op de 3ds.

 4.   
  Intersivety's avatar

  Zelf heb ik hem hier ook liggen, de grootste miskoop wat ik ooit heb gekocht!

 5.   
  toqeer's avatar

  soldierarjan schreef, "Dat is wel erg slecht dat die zo slecht verkoopt mijn vriendin heeft er veel plezier mee op de 3ds."

  zelf heb ik hem ook op de 3ds en vind hem best wel leuk alleen volle prijs is het net niet waard
  maar ja 🙄