Open beta Dust 514 begint op 22 januari

Dust 514, de first person shooter die exclusief op de PlayStation 3 gaat verschijnen, start op 22 januari met een open beta. Vanaf deze datum zal de game via de PlayStation Store gratis te downloaden zijn.

Bovendien maakt ontwikkelaar CCP Games vandaag ook bekend dat Dust 514 via de Tranquility server van Eve Online gaat draaien. Dit maakt deel uit van de langetermijnvisie van CCP Games die voor het eerst twee games simultaan in dezelfde wereld laat afspelen. Maar dit is volgens CCP-preses Veigar Petursson pas het begin:

But this is just the beginning. As we have done with Eve Online, in the coming weeks, and for years to come, we will continually improve upon and add to the Dust 514 experience, as well as add deeper integration between the two games and their communities.
Ten slotte is er nog goed nieuws voor de mensen die de gesloten beta hebben gespeeld: vergaarde stats die in de gesloten beta zijn verkregen, blijven in de aankomende open beta behouden. Wie gaat de game oppikken?

 1.   
  Stubborn's avatar

  Ik hoop dat het verbeterd is want ik heb toen aan het begin deze gespeeld in de beta maar het was echt erg slecht.

 2.   
  Vinniel's avatar

  Stubborn schreef, "Ik hoop dat het verbeterd is want ik heb toen aan het begin deze gespeeld in de beta maar het was echt erg slecht."

  Ik denk dat de sleutelwoorden hier ‘beta’ en ‘aan het begin’ zijn, da’s sowieso nooit representatief. Ik ga ervan uit dat de game een stuk meer is bijgeschaafd en opgepoetst. Gezien het technologische ‘mirakel’ van twee games, één wereld (moet je de reacties daarop eens youtuben :P) is het wel de moeite waard om deze open beta eens te proberen.

  Nu nog een PS3 in huis halen… 😛

 3.   
  soldierarjan's avatar

  heb de gesloten beta lang geleden is geinstalleerd maar ben er nooit aan toe gekomen om eraan te beginnen messchien dat ik met open beta wel ga doen.
  Het concept is super tof bedacht met de 2 games in een wereld hopelijk werkt het goed genoeg voor een beta.

 4.   
  Smannie's avatar

  ik moet wel, mn maatje is een echte Eve speler en wil samenwerken..

 5.   
  Melodi's avatar

  Speel het sinds gister en heb ervoor gekozen om Mechanic skills op te doen en revive gewonde teamgenoten en herstel hun armor en voertuigen.

  Echt supertof spel indd beetje wennen en mag ook wel meer uitleg over alles, want je kan heel veel met dit spel.