Bigben komt met officiële Tomb Raider-controller voor PlayStation 3

Eergisteren werd de officiële Xbox 360-controller in stijl van Tomb Raider aangekondigd door Microsoft. Natuurlijk zal Microsoft nooit komen met een PlayStation 3-controller, maar gelukkig zijn er nog meer producenten van accessoires en dus komt Bigben Interactive, in samenwerking met Square Enix, met een aantal officiële Tomb Raider-accessoires, waaronder een controller voor de PlayStation 3.

Qua techniek beschikt de PlayStation 3-controller over de sixaxis tilt-sensor technologie, twee motoren voor trilfuncties en anti-slip triggers. Voor het ontwerp zit er een mooie verlichting verwerkt achter de knoppen. Ook zijn er een drietal hoezen voor de iPhone 4 en 4s, iPhone 5 en Samsung Galaxy SIII aangekondigd. Zowel de controller als de hoezen liggen, net als de game en de Xbox 360-controller van Microsoft, op 5 maart in de winkels. Prijzen zijn nog niet bekend, wel is bevestigd dat de producten naar zowel Nederland als België komen.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Waarom zie ik 4 telefoons in de tekst en 5 hoesjes, volgens mij is de laatste dan voor de galaxy s2 ofzo iets kleiner 😛 ?

  2.   
    Leon's avatar

    Die meest rechtse bedoel je? Nee joh, de Galaxy S2 heeft geen ronde hoeken 🙂

  3.   
    Goldcobra's avatar

    Nah, ik houd het bij de Sony controllers. Heb niet zo veel vertrouwen in die neppers. En btw, denk die 5e voor Blackberry Torch is ofzo?

  4.   
    Hitman047's avatar

    ”Carlos0_0″ schreef, "Waarom zie ik 4 telefoons in de tekst en 5 hoesjes, volgens mij is de laatste dan voor de galaxy s2 ofzo iets kleiner 😛 ?"

    De eerste 3 hoesjes zijn hetzelfde en passen op een iPhone 4 / 4S. De 4e is voor een iPhone 5 en de laatste voor een Galaxy S3. 😉

  5.   
    ShadyXL's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "[quote=”Carlos0_0″]Waarom zie ik 4 telefoons in de tekst en 5 hoesjes, volgens mij is de laatste dan voor de galaxy s2 ofzo iets kleiner 😛 ?"

    De eerste 3 hoesjes zijn hetzelfde en passen op een iPhone 4 / 4S. De 4e is voor een iPhone 5 en de laatste voor een Galaxy S3. 😉 [/quote]
    De S3 is volgens mij toch echt groter dan de i5.. Of ze hebben verkleind. Maar die controller is echt lelijk :[ De hoesjes zijn best vet.

  6.   
    toqeer's avatar

    die controller ziet er wel mooi uit

  7.   
    segin's avatar

    De eerste drie telefoons: iPhone 4 en 4s. Daarna de iPhone 5 en dan de Galaxy SIII. Drie keer dezelfde telefoon wordt gedaan om de verschillende hoezen te laten zien.

  8.   
    OllieDenZotn's avatar

    Ik koop toch lekker de 360 versie hoor 😛