De Sims 3: Studententijd officieel aangekondigd, inclusief eerste beelden

Er waren eerder al geruchten dat er een nieuwe uitbreiding voor De Sims 3 zou komen, die helemaal zou draaien om het studentenleven. Nu is deze uitbreiding ook daadwerkelijk aangekondigd door Electronic Arts, onder de naam De Sims 3: Studententijd.

In De Sims 3: Studententijd kunnen je Sims uitgebreid genieten van het studentenleven. Ze kunnen educatieve dingen doen zoals lessen volgen en diploma’s krijgen, maar ze kunnen ook kiezen voor de andere kant van het studentenleven en flink feesten. Dit kunnen je Sims doen in een gloednieuwe stad, die naast een universiteit ook nieuwe locaties zoals een bowlingbaan en een hamburgertent bevat. Daarnaast zal het uitbreidingspakket uiteraard ook nieuwe voorwerpen, kleding en kapsels bevatten.

De Sims 3: Studententijd zal op 7 maart worden uitgebracht voor de PC. Er zal ook een Limited Edition zijn, die het Partaeus Maximus-beeld, een toga en een masker bevat. Met het beeld kunnen je Sims allerlei feestjes organiseren, ideaal voor de student die graag het feestbeest uithangt dus. Hieronder is de eerste trailer van dit uitbreidingspakket te zien.

Daarnaast heeft Electronic Arts voor de liefhebbers ook niet-bewegend beeldmateriaal vrijgegeven, in de vorm van onderstaande screenshots.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  lassieman's avatar

  Phoeh, zoveelste alweer. Ik zal het mijn zusjes wel vertellen, is die ook weer blij xd

 2.   
  Steen's avatar

  lassieman schreef, "Phoeh, zoveelste alweer. Ik zal het mijn zusjes wel vertellen, is die ook weer blij xd"

  Echt he.

 3.   
  Lazar93's avatar

  ik moet zeggen deze ziet er wel erg leuk uit ๐Ÿ™‚ maar dat bier pong enzo met fristi of toch eens keer de alchol ๐Ÿ˜†

 4.   
  Vlinder_'s avatar

  Oh leuk!! ๐Ÿ˜€

 5.   
  Gunrunner120's avatar

  niet nog meer alle dlc kosten al 400,- bij elkaar

 6.   
  HashtagMcSwag's avatar

  ”Gunrunner120″ schreef, "niet nog meer alle dlc kosten al 400,- bij elkaar "

  Gratis download? ๐Ÿ˜›

 7.   
  NightWolf's avatar

  Leuk voor de echte studenten ๐Ÿ™‚

 8.   
  MitchieB's avatar

  ea flikt het weer hoor dit is gewoon de sims 2 studenten leven in een nieuw jasje desalniettemin vind ik het een leuke expansion ๐Ÿ˜‰