Europese releasedatum Retro City Rampage op PlayStation Network eindelijk onthuld

De ontwikkelaar van Retro City Rampage, Brian Provinciano, heeft eindelijk de releasedatum van de PlayStation Network-versie van zijn game bekendgemaakt. Vanaf 16 januari zal de top down-game beschikbaar zijn op het Europese PlayStation Network. Retro City Rampage kwam al in oktober 2012 uit op de PC, Xbox 360 en het Amerikaanse PlayStation Network, een Wii Ware-variant is ook in de maak en moet nog deze maand uitkomen.

Retro City Rampage is een hommage aan oude games zoals de top down-GTA’s. Het spel maakt gebruik van Cross-Buy en Save, wat betekent dat je bij aanschaf van de PlayStation 3-variant het spel ook voor de Vita krijgt en vice versa. Daarnaast wordt je progressie in het spel in ‘de cloud’ opgeslagen, zodat je op de PlayStation 3 verder kan waar je bij de Vita-versie bent gebleven.

  1.   
    lassieman's avatar

    Dit is best een grappig spel, maar dan eerder voor de Vita. Wel mooi dat het cross-buy is. Hopelijk gaan we dat ook zien met Xbox (720) en Windows (8), dat zou zeker wel een grote reden zijn om een nieuwe xbox te kopen maar ik denk niet dat dit ooit zal gebeuren.