GN Lunchtip: Het muzikale video game kwintet

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Een kwintet is een formatie van vijf muzikanten. De Wikipedia zin is niet bedoeld om jullie wat te leren, al is dat natuurlijk nooit verkeerd, maar om het vijftallige groepje creatieve muzikanten aan te kondigen. Het kwintet speelt op een erg leuke wijze enkele zeer herkenbare muzikale hoogstandjes uit games. Het is al een wat oudere video, maar we vonden het op de redactie tijd om dit geniale stukje werk weer eens onder de aandacht te brengen.


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! GameStick brengt console op broekzakformaat erg dichtbij.

Eet smakelijk!

  1.   
    lassieman's avatar

    Haha, erg leuk en knap gedaan. Ik kende hem trouwens nog niet hoor 😉

  2.   
    MildBobbySauce's avatar

    geweldig filmpje vooral pong 😆