PC-versie BioShock Infinite bestaat uit drie discs; speelduur vergelijkbaar met eerste deel

Ken Levine, creative director van BioShock Infinite, heeft via zijn Twitteraccount weer wat nieuwe informatie over BioShock Infinite gegeven. Allereerst heeft hij bekendgemaakt dat de PC-versie van BioShock Infinite maar liefst drie discs zal bevatten. Daarnaast liet hij ook weten dat de Xbox 360-versie, en uiteraard ook de PlayStation 3-versie, van de game vermoedelijk maar één disc zal gebruiken. Dit lijkt er dus op te wijzen dat de PC-versie op grafisch gebied van heel wat hogere kwaliteit zal zijn:

infinite on 3 discs on pc.
Will Infinite ship on 1 disc?? Which version is better PS3 or 360?— 1 disc I think. Best version is Vic 20.
Levine heeft ook laten weten dat de speelduur van BioShock Infinite ongeveer overeen zal komen met die van de eerste game:
How long is Infinite? ” on par with first (for me at least)

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Dit lijkt er dus op te wijzen dat de PC-versie op grafisch gebied van heel wat hogere kwaliteit zal zijn:

    Oei dat is nog best schokkend zeg! 😮

    Maar dat is super zeg dat de speelduur groter is dan Bioshock 2.

  2.   
    mmx's avatar

    hopelijk houden ze zich aan de release datum !

  3.   
    ronineter's avatar

    Ach jo, Ik heb toch nog 1 TB over voor games op mijn PC.

  4.   
    lassieman's avatar

    ronineter schreef, "Ach jo, Ik heb toch nog 1 TB over voor games op mijn PC."

    HDDs kosten toch geen drol meer.

  5.   
    Neolite's avatar

    Ze zijn nog steeds fors duurder dan wat ze waren voor de overstroming. 😉

    OT: een hele logische reden voor het gebruik van 3 discs. PC-Versie’s zijn de laatste tijd vaak veel beter, geeft nogmaals aan dat de noodzaak van nieuwe consoles heel erg hoog is. Dit jaar moeten de eerste next-gen consoles dan hopelijk toch echt verschijnen.

    En nee, ik kijk absoluut niet alleen naar de grafische pracht, al is dat in dit geval wel de reden voor Bioschock. Als men heel veel vermogen heeft kan je ook veel meer van die kracht besteden aan AI en interacties van objecten met elkaar, deze twee lopen namelijk hopeloos achter bij de grafische kracht.

  6.   
    Narcist's avatar

    Wat dachten we van het verschil tussen DVDs en Bluray schijfjes qua opslagcapaciteit. 3xDVD9 past makkelijk op een BD schijfje, zoals die voor de PS3 gebruikt worden. Wat de x360 gebruikt weet ik zo niet (gewone dvds?), maar dit lijkt me wel een verklaring voor het verschil…

  7.   
    Leon 2.0's avatar

    Narcist schreef, "Wat dachten we van het verschil tussen DVDs en Bluray schijfjes qua opslagcapaciteit. 3xDVD9 past makkelijk op een BD schijfje, zoals die voor de PS3 gebruikt worden. Wat de x360 gebruikt weet ik zo niet (gewone dvds?), maar dit lijkt me wel een verklaring voor het verschil…"

    Zo verklaar je inderdaad het verschil met de PS3, de X360 gebruikt echter ook gewoon DVD’s. Zo zijn er games die meerdere discs bij de X360 hebben en slechts één bij de PS3. 🙂