Activision bevestigt per ongeluk Revolution DLC voor Call of Duty: Black Ops II

Eind vorig jaar lieten we jullie al weten dat er een foto van promotiemateriaal voor de onaangekondigde Revolution DLC was opgedoken. Helaas viel de echtheid van deze foto te betwijfelen, maar inmiddels kunnen we met zekerheid zeggen dat de Revolution DLC onderweg is.

Gisteren was er voor korte tijd een advertentie te zijn op de mobiele site van Call of Duty. Deze bevestigde de komst van de Revolution DLC. De banner werd al weer snel offline gehaald, maar niet voordat iemand er een screenshot van kon maken.

Het eerder getoonde reclamebord gaf in december al aan dat de Revolution DLC vier multiplayer-mappen zal bevatten, te weten Hydro, Grind, Downhill en Mirage. Daarnaast is er een nieuwe zombiemap (genaamd “Die Rise”) en het pakket bevat zelfs, voor het eerst in de geschiedenis van de franchise, een nieuw wapen: de Peacekeeper SMG.

Activision houdt de lippen vooralsnog stijf op elkaar. Het gerucht gaat dat de Revolution DLC 20 januari al zal verschijnen en de tekst “coming soon” op de banner duidt erop dat dit best weleens zou kunnen kloppen.

 1.   
  PaNNa's avatar

  Werkelijk heel slim van hen…

 2.   
  Lazar93's avatar

  ”per ongeluk” ๐Ÿ™„

 3.   
  Caroldus_Maximus's avatar

  ”Hk-47″ schreef, "”per ongeluk” ๐Ÿ™„ "

  Ik wilde precies hetzelfde zeggen ๐Ÿ˜†

 4.   
  GENERAL_DS's avatar

  Ik had al bij het gelekte plaatje geen twijfel meer ๐Ÿ˜‰

 5.   
  ronineter's avatar

  ”Hk-47″ schreef, "”per ongeluk” ๐Ÿ™„ "

  +1

 6.   
  ShadyXL's avatar

  1 woord: “Hype” (maar het is ze niet echt gelukt)

 7.   
  Fox's avatar

  Wel grappig dat het plaatje het niet meer doet ๐Ÿ˜›