Doom 4 naar Wii U?

Ontwikkelaar bij ID software, Brian Harris, heeft op Twitter onthuld dat ze sinds ze de Doom 3 BFG-editie hebben uitgebracht, werken aan hun volgende “grote project”. De ontwikkelaar zei dat hij dit project, waarschijnlijk Doom 4, graag naar “nieuwe platforms” wil brengen.

Of dit betekent dat het spel naar de Wii U komt, is nog een gok. Het is overigens al vrijwel zeker dat het spel naar zowel de PlayStation 3 als Xbox 360 zal komen. Veel meer “nieuwe” consoles dan de Wii U blijven er dan niet meer over. Of zou Harris hier hinten naar de volgende generatie consoles?

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Doom 4 is al langer in ontwikkeling, zelfs voordat Rage uit was. ID Software heeft screenshot art’s uitgeven, en zal niet meer op mars afspelen en een totaal ander verhaal krijgen.

    Daarnaast heeft ID Software gezegd om nieuwe generatie graphics te gebruiken in Doom 4 en zou op dat moment het mooiste spel zijn wat op de markt verschijnt, dit zeiden ze ook over Rage.

    Ik ben benieuwd, Rage viel zwaar tegen! Ben een echte fan van Doom, maar ik vrees ervoor tot ze dit deel ook flink gaan misslaan….

  2.   
    toqeer's avatar

    ben benieuw naar deze game heb op internet gekeken en
    game ziet er wel super realistich uit

  3.   
    spacebuster1972's avatar

    Lijkt mij dat doom4 next gen gaat worden en dan bedoel ik niet de wii u.