Sony Online Entertainment-president noemt hackers ‘scumbags’ en ‘idioten’

John Smedley, de president van Sony Online Entertainment, heeft het niet zo op hackers. De beste man strijdt al jaren tegen deze mensen, die volgens hem de game-ervaring voor anderen verpesten.

Onlangs plaatste Smedley een Tweet waarmee hij hackers probeerde af te schrikken:

Those of you using aimbots are being hunted down and banned. Remember to use /report. People are being banned left and right.
Vervolgens ging het er wat minder netjes aan toe: omschreef hackers onder andere als “scumbags”, “idioten” en “imbecielen”. Hij richtte zelfs zijn pijlen op een individuele hacker uit PlanetSide 2. Smedley bande alle accounts van die persoon en vertelde hem vervolgens dat hij “beter in het spel moet worden”.

Het moge duidelijk zijn: Smedley zal niet stilzitten totdat de laatste hacker van onze aardbodem weggevaagd is.

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  Helemaal mee eens bannen die gast online moet je niet cheaten zo verpest je het voor de rest.

 2.   
  xkillcamx's avatar

  Gelijk heeft die!

  Kut Hackers..

 3.   
  svenysven's avatar

  Ik snap de lol nieteens om te hacken, dan is er geen uitdaging meer in het spel en je verpest het voor anderen

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  svenysven schreef, "Ik snap de lol nieteens om te hacken, dan is er geen uitdaging meer in het spel en je verpest het voor anderen"

  Kijk als je het in single player keertje doet oke maar multiplayer ben je gewoon zielig bezig.

 5.   
  MaxDamage_NL's avatar

  svenysven schreef, "Ik snap de lol nieteens om te hacken, dan is er geen uitdaging meer in het spel en je verpest het voor anderen"

  Zoek op youtube eens myg0t.com op.

 6.   
  yannick_TXL's avatar

  Helemaal gelijk heeft die! Oprotten met die kut hackers! Serieus, schiet ik laatst met BO2 80 keer met een sniper op iemands hoofd, schiet hij 1 keer terug, ben ik gekilled. Oprotten kut hackers!

 7.   
  Tom 2.0's avatar

  yannickvanloon schreef, "Helemaal gelijk heeft die! Oprotten met die kut hackers! Serieus, schiet ik laatst met BO2 80 keer met een sniper op iemands hoofd, schiet hij 1 keer terug, ben ik gekilled. Oprotten kut hackers!"

  Zeg zeg zeg… ik snap je frustratie, maar je kan het ook ietsje netter beschrijven.

 8.   
  Goldcobra's avatar

  Ik kan die gast alleen maar gelijk geven. Ik word gek van al dat ”we zullen proberen deze personen te vinden”. ”We’re gonna find those scumbags” klinkt toch weer wat beter.

 9.   
  Kenaryu's avatar

  Hahahaha gruwelijk dat hij alle acounts van die gast heeft gebanned en dan tegen hem heeft gezegt dat hij beter moet worden in het spel hahaha baasss actie.

  Gelijk heeft ie hackers doen die shizzle meestal omdat ze er niks van bakken of omdat ze gwn lui zijn. Ik vraag me meestal af wrrm die mensen dan het spel kopen als je toch niet speelt zoals het bedoel is om te spelen. Loop je lekker rond online met een of andere god mode nou dan voel je je trots als je wint hey wattt en achievement. Losers haha