GN Kalender: Januari

Kerst is achter de rug en een volledig nieuw gamejaar dringt zich aan. Dit kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom zijn redactrice Eefje en Daniël, een van onze designers, hard aan de slag geweest om jullie te kunnen voorzien van de GN Kalender. Voor het begin van elke maand zullen we jullie vanaf heden voorzien van een maandkalender met daarop data die voor ons gamers van het grootste belang zijn. Wat te denken van de gamereleases van die maand of evenementen als de E3, GamesCom en Firstlook?

De GN Kalender kun je uiteraard uitprinten en aan de muur hangen, maar het is ook mogelijk om deze iedere maand als bureaubladachtergrond te gebruiken. Zo kun je je elk moment verheugen op dat door jouw felbegeerde spel en hoef je dus niets te missen. Uiteraard blijft er ook nog ruimte om zelf een en ander op te kunnen schrijven. Download dus nu de afbeelding hieronder en vrolijk je bureaublad of je toiletdeur op met dit fraais!

Download de GN Kalender van januari hier:
1900 x 1200
1920 x 1080

 1.   
  Wouter's avatar

  Leuk initiatief!

 2.   
  Hitman047's avatar

  Leuk concept idd. 😉

 3.   
  Coldkiller_NL's avatar

  Dat is leuk gemaakt! 🙂

 4.   
  toqeer's avatar

  mooie kalender 😛

 5.   
  RenevdGijp's avatar

  Leuk concept, en ook nog handig. Toch nie veel deze maand voor mij, maar ik ben nog wel zoet met AC, FC en Dishonored. En natuurlijk de nodige potjes fifa

 6.   
  kik421's avatar

  om nou zo eentje thuus aan de muur te hebben hangen zou wel nice zijn 😉

 7.   
  yannick_TXL's avatar

  Die stel ik gelijk in op me mobiel!! 😀

 8.   
  lassieman's avatar

  21 januari, lassieman jarig?

 9.   
  captain08's avatar

  Gaaf idee!! 😀

 10.   
  soldierarjan's avatar

  Echt super tof ik heb hem uitgeprint op stevig papier en opgehangen.