Gamersnet.nl

Luister morgen naar de GamersNET RADIO Marathon!

Volgende week zaterdag, 5 januari, is het zover: de derde editie van de GamersNET RADIO Marathon gaat van start! Hierbij zullen wij van 10:00 uur in de ochtend tot 22:00 uur ’s avonds live streamen via de site. Deze marathon is extra bijzonder omdat we voor het eerst uitzenden vanuit ons nieuwe GNHQ in Bunnik! Twaalf uur lang zullen we jullie verwennen met de hoogtepunten van 2012, vooruitblikken op 2013, persoonlijke belevenissen van de crew vertellen en natuurlijk kunnen jullie heel veel prijzen winnen!

Een grote verandering met vorig jaar is het feit dat jullie voor het eerst kunnen inbellen en met ons jullie eigen hoogte- en dieptepunten kunnen delen. Veel redacteuren zullen aan bod komen en we hebben de ultieme eindejaars-De Nutteloze Het Gaat Nergens Over Spek En Bonen Quiz (eindejaars-DNHGNOSEBQ), met meer dan 50 hilarische vragen. Onderstaande foto bewijst bovendien dat we tijdens de Marathon ontzettend veel prijzen gaan weggeven!


Natuurlijk sluiten we de 150e aflevering af met de nieuwe intro-jingle van GamersNET RADIO en geven we ook de nieuwste cd van Hans Ojtes (Best of 2012) voor het eerst weg. Zelf kun je meedoen via de chat, Skype, Facebook en Twitter, maar je kunt natuurlijk ook gewoon een dagje luisteren en lachen zonder actief mee te doen.

Er is dus geen reden om volgende week zaterdag (5 januari) niet te luisteren, want dan is het van 10:00 uur tot 22:00 uur tijd voor de GamersNET RADIO Marathon 2012!