World of Tanks breidt uit naar Korea

Het territorium van World of Tanks groeit gestaag: met ingang van vandaag is de immens populaire online tanksimulator ook speelbaar in Korea. Zo werd duidelijk gemaakt in een persbericht van uitgever en ontwikkelaar Wargaming. Met de komst van de 8.2 update voor World of Tanks kunnen Koreaanse gamers meespelen in de wereld van gepantserde voertuigen. Naast de introductie van de Koreaanse markt zal de 8.2 update ook een aantal nieuwe Britse en Amerikaanse tanks toevoegen.

Massive multiplayer online (MMO) games zijn in Korea erg geliefd. De laatste tijd blijken vooral free-to-play MMO’s, zoals World of Tanks, erg veel populariteit te winnen. In de periode van 3 tot 20 december deden meer dan 60.000 spelers mee aan de zogenaamde Supertest: de feedback was volgens Wargaming alom positief.

Chankuk Park, general manager van World of Tanks in Korea, schat de kansen van de game op de Koreaanse markt goed in:

It’s a great day for the whole team. World of Tanks has been a huge success globally, and the Supertest in Korea has shown that the game has the brightest prospects in the market. I’m sure that World of Tanks will be able to gain more and more gamer attention in Korea, thanks to the game’s profoundness both strategically and gameplay-wise.

  1.   
    RenevdGijp's avatar

    Succes huidige spelers, dit gaan jullie niet winnen! Maar alvast succes!

  2.   
    lassieman's avatar

    Te hopen dat er aparte servers komen voor de Europese spelers, ze maken anders geen kans! Behalve Ronald natuurlijk xd

  3.   
    studio dewolf's avatar

    Bedoelt hij Zuid-Korea? Korea bestaat niet dus het is Zuid-Korea of Noord-Korea.

  4.   
    Tom's avatar

    studio dewolf schreef, "Bedoelt hij Zuid-Korea? Korea bestaat niet dus het is Zuid-Korea of Noord-Korea."

    Beide Korea’s. Ik dacht dat deze kop de lading wel zou dekken.

  5.   
    triggermike's avatar

    In noord Korea zit er bijna niemand op het internet
    het zou onmogelijk zijn om WOT te spelen, noord koreanen zouden met buitenlanders kunnen spreken. en dat verbied de “regering daar”

    dus het gaat hier hoogstwaarschijnlijk om zuid korea.

  6.   
    ronineter's avatar

    lassieman schreef, "Te hopen dat er aparte servers komen voor de Europese spelers, ze maken anders geen kans! Behalve Ronald natuurlijk xd"

    LOL, Europa heeft zijn eigen server. De community hiervan zit in Parijs. Voor de rest is de eu server nog steeds de server met de meeste spelers. Das maar goed ook want de Russen zijn kolere irritant als je daarmee op een test server zit.( team killen iedereen niet uit Rusland en nogal onsportief)

  7.   
    triggermike's avatar

    ze zouden de polen een andere server moeten geven ik geraak siema grondig beu heel de tijd, al die polen zitten aanvalsplannen te maken in het pools en spreken geen woord engels. En ik spreek geen pools. ” jij, met tankios T32os attackios, comprendios?”
    😆