GN Lunchtip: Soundtrack van Halo en Battlefield op een floppy

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

YouTuber MrSolidSnake745 heeft een behoorlijke collectie aan soundtracks op zijn kanaal staan. Niet zo bijzonder, denk je? Wel als je weet dat hij alle soundtracks gemaakt heeft met behulp van meerdere floppy drives. Zijn varianten van het Halo en Battlefield-theme zie je hieronder. Ook heeft hij onder andere het theme van Game of Thrones, Gangnam Style en Levels van Avicii nagemaakt.

Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Een funky kerstkaart van de GamersNET Crew.

Eet smakelijk!

 1.   
  Coldkiller_NL's avatar

  Dat is knap gemaakt 🙂

 2.   
  Gunrunner120's avatar

  Geweldig dat iemand zoiets kan maken 😀

 3.   
  lassieman's avatar

  Ik kende hem al, maar toch steeds leuk om te horen. Dit is gewoon zo vet en knap gemaakt.