Gerucht: Ubisoft plant bod op THQ’s eigendommen en studio’s

Hardnekkige geruchten duiken op die aangeven dat Ubisoft plannen zou hebben om een bod te doen op THQ’s studio’s en intellectuele eigendommen. De bronnen melden dat Ubisoft momenteel onderhandelt met THQ, maar wacht om een bod uit te brengen tot ze een zo goed mogelijke deal kunnen krijgen.

Wanneer de deal succesvol zou uitpakken, komt Ubisoft in het bezit van vijf nieuwe studio’s waaronder Volition, Vigil en Relic. Ook reeksen als Saint’s Row, Company of Heroes, Darksiders, Red Faction, WWE en Homefront vinden dan onderdak bij de Franse uitgever. Uiteraard zal de toekomst moeten uitwijzen of we binnen enkele jaren Saint’s Row 4 en Darksiders 3 met een Ubisoft-logo in de rekken zullen vinden.

 1.   
  NoFearz's avatar

  Ik zou graag zien dat THQ blijft bestaan. Ik begin nu op dit moment hun spellen juist veel te spelen.

 2.   
  Fox's avatar

  Ik hoop eigenlijk van niet.. Als ubisoft het overneemt gaan ze deze prima games met drm voorzien wat voor mij al een min punt is.

 3.   
  Cyart's avatar

  Fox schreef, "Ik hoop eigenlijk van niet.. Als ubisoft het overneemt gaan ze deze prima games met drm voorzien wat voor mij al een min punt is."

  ja maar als het ea of activision wordt(als ze intresse zouden hebben) , dan wordt het een grote uitmelkerij

 4.   
  Fox's avatar

  Heeft 2k games eigenlijk al interessen getoond?

 5.   
  evita's avatar

  Liever een nieuwe Darksiders met DRM dan helemaal geen nieuwe Darksiders om eerlijk te zijn. Wat is er trouwens zo slecht aan drm? Ik game hoofdzakelijk op console, dus weet niet echt wat de big deal daar rond is.

 6.   
  fdennis's avatar

  Voor THQ zou het erg mooi zijn als de games hun eigen brandmerk behouden maar of dit mogelijk is zullen we zien. Denk dat Company of Heroes 2 wel als warme broodjes de deur uitgaan zou toch winstgevend moeten worden. Heb alleen sterk mijn twijfels over de nieuwe metro game. De vorige verkocht niet al te best en de game zelf zat onder de bugs.

 7.   
  RenevdGijp's avatar

  Eerlijk gezegd zie ik dit wel zitten, Ubi past bij hun games.

 8.   
  Mr Sonic's avatar

  Als dat doorgaat word Ubisoft de grootste.

 9.   
  Goldcobra's avatar

  Ubisoft heeft in ieder geval wel het geld om zulke series voort te kunnen laten bestaan

 10.   
  blackname's avatar

  Als ubisoft zich maar niet teveel gaat bemoeien met de titels en lekker de studios hun gang laat gaan, heb geen zin in een verneukte company of heroes.

 11.   
  See4urSelf's avatar

  Ubisoft is dan niet de ergste uitgever die THQ zou kunnen overnemen. Toch zou ik liever Square zien. Ubisoft heeft in zijn studio’s toch altijd wel een hele dikke vinger in de pap. Dat is niet erg alleen zou ik de bestaande games van THQ gewoon willen zien zoals zij ze afleveren.

 12.   
  LightFasher's avatar

  Ubisoft blijft maar groeien zo :P. Of zij THQ nou overkopen of een ander als de games van hun maar niet volledig verdwijnen.

 13.   
  soldierarjan's avatar

  Als THQ toch te onder gaat dan mag van mij ubisoft het wel over te nemen die zorgen wel goede voor alle serie en wil op darksiders wel een vervolg.

 14.   
  Coldkiller_NL's avatar

  Ik hoop het niet, want ik kan bijna geen een spel van Ubisoft online spelen.

 15.   
  Neolite's avatar

  Ubisoft is de enige van “de grote 3” waar ik geen problemen mee heb indien ze THQ overnemen. Hopelijk is dit waar en krijgen we straks niet Square Enix, Capcom of EA/Activision.