Borderlands 2 Sir Hammerlock DLC voorzien van releasedatum

De Sir Hammerlock’s Big Game Hunt DLC zit barstensvol nieuwe omgevingen, missies en personages. Helaas moeten we nog tot volgend jaar wachten totdat we met de DLC aan de slag kunnen. Ontwikkelaar Gearbox Software maakte zojuist namelijk bekend dat het pakket pas op 15 januari in de digitale winkels zal liggen.

Daarnaast vertelde Gearbox in een interview dat ze Borderlands 2 willen ondersteunen zolang mensen interesse hebben in de game. Het is dus goed mogelijk dat we nog een tweede seizoen van DLC-pakketten kunnen verwachten.

Gearbox heeft sowieso grote plannen voor de toekomst. Een woordvoerder van de ontwikkelaar gaf aan dat men de levelcap in 2013 wil verhogen. Of deze verhoogde levelcap voor iedereen zal gelden, of dat je hier extra DLC voor moet aanschaffen, is nog niet bekend. Gearbox experimenteert momenteel met een leuke manier om deze verhoogde levelcap te implementeren. Sterker nog: deze manier is naar verluidt zo leuk, dat je de game weer helemaal opnieuw zult willen spelen. Eén ding is duidelijk: ook in 2013 zal Borderlands 2 weer heel wat uurtjes van je leven opslokken.

  1.   
    Fox's avatar

    Ik vond Sir Hammerlock een geniale gozer, waarschijnlijk ga ik deze DLC wel even uitproberen.