THQ documenten onthullen onaangekondigde games

Documenten die uitgever THQ heeft ingediend bij de rechtbank in Delaware hebben het bestaan van enkele nog niet aangekondigde projecten aan het licht gebracht. Deze spellen hebben vaak enkel een codenaam en het jaartal waar ze voor gepland staan.

Darksiders-ontwikkelaar Vigil werkt momenteel aan een spel dat door het leven gaat als Crawler en Company of Heroes-ontwikkelaar Relic aan Atlas. Beide games staan gepland voor 2014. Turtle Rock Studios zou dan weer werken aan een actiespel, dat een grote focus legt op co-op genaamd Evolve. Patrice Desilets, één van de scheppers van de Assassin’s Creed-games, werkt dan weer samen met THQ Montreal aan een spel genaamd 1666, wat een historische game in de stijl van Assassin’s Creed doet vermoeden.

Het zal weinig gamers verbazen dat ook een WWE 14 en Saints Row 4 nadrukkelijk vermeld worden. Of deze spellen ooit het levenslicht zullen zien, al dan niet uitgegeven door THQ, blijft momenteel onzeker.

  1.   
    yannick_TXL's avatar

    We zullen zien! En hopelijk is Saints row 4 weer zoals Deel 2, ik vond the third een beetje kinderachtig zeg maar.. Maar saints row blijft 1 van mijn favoriete games! 🙂

  2.   
    soldierarjan's avatar

    Hopelijk komt het goed met THQ ze hebben goede serie waar ze goed mee kunnen verdienen.

  3.   
    toqeer's avatar

    het komt wel goed hoor met thq ze moeten gewoon wat vervolgen maken van nog een paar games 😛

  4.   
    RinusReetRidder's avatar

    Die historische game lijkt mij wel wat. En hopelijk gaat Relic ook wat moois doen na Company of Heroes 2 al zal dat nog wel eerst heel veel expansions enzo zijn 8)