Disney onthult volgende maand waarschijnlijk Skylanders-concurrent Disney Interactive

De game-afdeling van Disney zal volgende maand met een naar eigen zeggen “ambitieuze onthulling” komen. Tijdens een evenement in Hollywood, dat op 15 januari zal plaatsvinden, zal de CCO van Walt Disney en Pixar Animation Studios ten tonele verschijnen om de nieuwste Disney-game uit de doeken te doen.

De kans is groot dat het hier gaat om Disney Infinity, een titel die de concurrentie met Activisions Skylanders aan moet gaan. Het grootste verschil is dat Disney Infinity is gebaseerd op Disneyland en dus zullen allerhande Disney-figuren hun opwachting maken. John Pleasants, co-president van Disney Interactive, liet vorige maand weten dat Toybox (de codenaam voor Disney Infinity) voor het eerst in de geschiedenis Disney-personages en Pixar-figuren samen zal brengen.

Volgens geruchten werkt Disney Infinity met hetzelfde concept als Skylanders. Dat betekent dat je actiefiguurtjes in de winkel kunt kopen, welke je vervolgens met een scanner kunt overzetten naar de game. Disney Infinity moet verschijnen voor de pc, consoles en mobiele apparaten.

 1.   
  captain08's avatar

  En ook Marvel-personages?

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  bloksmaboy:D schreef, "En ook Marvel-personages?"

  En natuurlijk ook Starwars 😉

 3.   
  soldierarjan's avatar

  Dit was te verwachten dat ze dit gingen doen.
  En welk kind wil nu niet met al die figuurtje spelen als ze klein zijn.