Google onthult meest gezochte games van 2012

Het einde van 2012 nadert en naast het einde van de wereld betekent dat uiteraard dat het hoog tijd is om lijstjes over allerhande zaken te maken. Hier doet ook Google ieder jaar trouw aan mee met het befaamde Zeitgeist. Daarnaast heeft het bedrijf uit Californië aan MCV een lijst getoond met de consolegames die tussen 1 januari en 11 december 2012 het meeste gezocht zijn via Google. Het gaat hier enkel om consolegames, dus bekende namen als Angry Birds, Farmville en League of Legends zijn niet meegenomen in dit onderzoek.

Zoals hieronder te zien is, biedt de lijst weinig verrassingen met toppers als Assassin’s Creed III, Skyrim en FIFA. Helaas is deze top tien op alfabetische volgorde gesorteerd. Het is dus onbekend wat nu echt de meest gezochte game van 2012 is, al lijkt Grand Theft Auto 5 een goede kandidaat:

Assassin’s Creed 3
Black Ops 2
Borderlands 2
FIFA 12
FIFA 13
GTA 5
Halo 4
Mass Effect 3
Skylanders
Skyrim

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Het valt me op dat Grand Theft Auto niet op 1# staat. 😛
  Want als ik Google had gebruikt dit jaar als het om games ging gaat het bij mij meestal om GTA V.

 2.   
  Leon 2.0's avatar

  Helaas is deze top tien op alfabetische volgorde gesorteerd. Het is dus onbekend wat nu echt de meest gezochte game van 2012 is,

  😉

 3.   
  Coldkiller_NL's avatar

  Norgens staat Far Cry 3.

 4.   
  mmx's avatar

  Klopt dit wel ik mis ook Farcry 3 😥

 5.   
  ShadyXL's avatar

  AC III, Borderlands 2 en GTA V :3 Ikzelf heb vooral veel over die 3 games gezocht.

 6.   
  Neolite's avatar

  Triest dat men niet de fatsoenlijk PC games mee neemt en nee dan heb ik het dus niet over die afgrijselijke rommel die farmville heet.

 7.   
  svenysven's avatar

  Ik zoek gta 5 ook wel eens op