Metro: Last Light Limited Edition bevat Ranger Mode

THQ heeft aangekondigd dat de Limited Edition van Metro: Last Light voorzien wordt van de Ranger Mode moeilijkheidsgraad. Dit maakte men bekend tijdens het bevestigen van de release, maart volgend jaar.

Ranger Mode is een extra uitdaging voor Metro. In het eerste deel, Metro 2033, bestond de Ranger Mode uit twee varianten: easy en hardcore. Op easy zijn slechts een paar kogels voldoende om het loodje te leggen en is het richtkruis uitgeschakeld voor je wapens. De hardcore-versie schakelt de HUD volledig uit en in deze modus is één kogel al dodelijk.

Naast de Ranger Mode bevat de Limited Edition van Metro: Last Light ook een speciale Ranger load-out. Deze bestaat onder andere uit speciale, militaire kogels en een AKS-74U, een aangepast Russisch geweer.

De eerste exemplaren van Metro: Last Light worden verkocht als Limited Edition. THQ adviseert uiteraard om de game te pre-orderen.

 1.   
  soldierarjan's avatar

  Wel raar dat die mode niet gewoon in de normale editie zit van de game.
  Waarschijnlijk kan je het naderhand wel bij kopen als DLC.

 2.   
  Hitman047's avatar

  soldierarjan schreef, "Wel raar dat die mode niet gewoon in de normale editie zit van de game.
  Waarschijnlijk kan je het naderhand wel bij kopen als DLC."

  Valt wel mee. De limited edition is de ‘normale’ edition bij de lanch. Eigenlijk is het dus gewoon een pre-order extra.

  Maar inderdaad, waarschijnlijk zal je hem later ook nog wel kunnen krijgen, mits je ervoor betaald. De Ranger Pack voor het eerste deel verscheen immers ook na de launch als betaalde DLC op de consoles. De PC-versie kreeg hem via een (gratis) patch. 😉

 3.   
  NoFearz's avatar

  Ik moet Metro 2033 nog uitspelen, maar er zijn teveel achievements per difficulty completen :p