GN Lunchtip: Far Cry 3 in real life

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Filmmaker Devinsupertramp heeft een filmpje gemaakt waarin we Far Cry in het echte leven zien nagespeeld. Van tatoeages op zijn arm tot vijanden die in het rood gekleed zijn, het klopt allemaal. Al is de loot die hij op het einde uit het kistje haalt wel wat interessanter dan de gemiddelde loot die je in Far Cry zelf zult vinden…


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Mario Warfare toont een harde en moderne versie van Mushroom Kingdom.

Eet smakelijk!

 1.   
  soldierarjan's avatar

  Echt goed gedaan dit.

 2.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Jammer toen hij geraakt werd door kogels dat hij niet zijn spuit of verband gebruikte. Verder nice gedaan.

 3.   
  Talska's avatar

  Lol grappig, heb de game gisteren gekocht. zit nu op 11 procent en omg wat is deze game goed. en ja er zitten nog wel wat bugs in, maar ja dat zal je blijven houden denk ik.

 4.   
  ItsRD's avatar

  Haha ik vind hem echt geniaal ๐Ÿ˜›

 5.   
  Danielle.k's avatar

  Vet gedaan.

 6.   
  Sympharion's avatar

  Goeie graphics haha. ๐Ÿ˜› Moet je je eigen voorstellen dat games er misschien zo uit zouden kunnen komen te zien als de next-gen aan het eind van haar levensjaar is. ๐Ÿ˜€

 7.   
  Coldkiller_NL's avatar

  Goed gedaan, ziet er echt goed uit!

 8.   
  IyanHarm's avatar

  Zo voelt het wel haha

 9.   
  toqeer's avatar

  echt super goed gedaan dit en wat een mooie vrouw ๐Ÿ˜›

 10.   
  lassieman's avatar

  Dit ziet zeker wel grappig uit.

 11.   
  Gunrunner120's avatar

  echt super goed gedaan