Vanaf komende vrijdag Wintersday activiteiten in Guild Wars 2

Op vrijdag 14 december 2012 begint het Wintersday festijn in Guild Wars 2. In Lion’s Arch zal de NPC Zommoros zijn huis, The Mystic Forge, omtoveren in een gigantische sneeuwbol. Aldaar kunnen spelers een nieuwe, winterse springpuzzel oplossen, kerstliedjes spelen in een koor van kerstbellen en sneeuwballengevechten met elkaar aangaan.

Dat is echter alleen nog maar het begin: elke daaropvolgende dag zal Toymaker Tixx met zijn gigantische ‘Airship’ een andere hoofdstad van Tyria aandoen om daar speelgoed en winterse activiteiten voor spelers aan te bieden. Zijn reis begint op 15 december in Sylvari Grove en de trip eindigt in Lion’s Arch.

Klinkt als een gezellige reis met Tixx, maar het tegendeel blijkt waar: het speelgoed van Tixx staat er niet om bekend om erg stabiel te zijn. Zijn speelgoed zal tot leven komen en Tixx heeft alle hulp nodig om zijn creaties in toom te krijgen. Aan de speler de vraag om Tixx bij te staan tegen zijn eigen speelgoed om zo Wintersday te redden.

In onderstaande screenshots kun je alvast een frisse neus halen en je voorbereiden op de gezellige Wintersday activiteiten:

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Fox's avatar

    Waarschijnlijk het zelfde event setup als in gw(1).