Crytek: Homefront is belangrijkste THQ-franchise naast Saints Row

Met het succes van de Humble Bundle zou je haast vergeten dat THQ nog steeds in de financiële problemen zit. Toch verwacht Cevat Yerli dat de uitgever weer uit het dal zal weten te kruipen, en Homefront 2 zal daar een belangrijke rol in spelen. Volgens Yerli is Homefront naast Saints Row de meest belangrijke franchise in het portfolio van THQ.

Over de financiële problemen en de impact daarvan op de ontwikkeling van Homefront 2 sprak Cevat Yerli alvast geruststellend.

We hebben altijd al een geweldige verstandhouding met het THQ-bestuur gehad. Wat we in het nieuws lezen, is niet zo erg, omdat we die zaken meestal al op voorhand weten, maar als sommige teamleden de details niet kennen en ze vervolgens bezorgd worden, dan is dat lastig. Als dan ook de fans zo worden, is dat ook vervelend. Als beide partijen bezorgd geraken, moeten we dat oplossen.
Het aankomende jaar zal in elk geval enorm belangrijk worden voor THQ. Naast Homefront 2 verschijnen in 2013 ook Metro: Last Light en South Park: The Stick of Truth van de noodlijdende uitgever.

 1.   
  ronineter's avatar

  Vergeet de belanrijkste game niet. Company of heroes 2! Daar moet natuurlij kwisky op gedronken worden als die uit komt en perestrojka+ glasnost gedeelt worden.

 2.   
  Fox's avatar

  Als homefront de belangrijkste THQ-franchise is dan gaat dat niet zo goed met ze of wel..?

 3.   
  Carcass's avatar

  Fox schreef, "Als homefront de belangrijkste THQ-franchise is dan gaat dat niet zo goed met ze of wel..?"

  Nee idd. Of dat spel moet helemaal opnieuw zijn aangepakt.

 4.   
  soldierarjan's avatar

  Ik denk dat company of heroes en saints row samen de belangrijkste zijn voor THQ

 5.   
  DGonlag2's avatar

  Wat de rest er van denkt weet ik niet, maar ik vond Homefront een echt goed spel. Ja er zaten teveel bugs in en grafisch was het ook niet geweldig. Het idee erachter vind ik juist weer erg leuk, zeker het Battle Points systeem is weer eens iets anders.

  Als Crytek deel 2 maakt kun je uitgaan van geweldige graphics en over het algemeen goede game. Dat in combinatie met het BP systeem zie ik echt wel wat worden, ik kan niet wachten.

  Waar al die haat jegens Homefront vandaan komt begrijp ik niet, het was echt geen slecht spel (zowel op PS3 als PC gespeeld, en er was niets mis mee).

 6.   
  ShadyXL's avatar

  ”DGonlag2″ schreef, "Wat de rest er van denkt weet ik niet, maar ik vond Homefront een echt goed spel. Ja er zaten teveel bugs in en grafisch was het ook niet geweldig. Het idee erachter vind ik juist weer erg leuk, zeker het Battle Points systeem is weer eens iets anders.
  Als Crytek deel 2 maakt kun je uitgaan van geweldige graphics en over het algemeen goede game. Dat in combinatie met het BP systeem zie ik echt wel wat worden, ik kan niet wachten.
  Waar al die haat jegens Homefront vandaan komt begrijp ik niet, het was echt geen slecht spel (zowel op PS3 als PC gespeeld, en er was niets mis mee)."

  Helemaal mee eens!

 7.   
  NoFearz's avatar

  Homefront is een leuk spel om eens uit te spelen. Saints Row lijkt me wel een belangrijke franchise.