APB: Reloaded terug in kerstsfeer: sneeuwpoppen, elven en cadeautjes

Sinterklaas terug naar Spanje, Kerstmis staat voor de deur. De heren en dames van GamersFirst tuigen, naast hun respectievelijke huizen, dit jaar ook hun APB: Reloaded op in de kerstsfeer. Het eens zo gevaarlijke San Paro is nu een haven voor gezellige dames en heren die Kerstmis willen vieren. Op een gewelddadige wijze, dat dan weer wel.

Wederom wandelen er elven door San Paro: komende maand kun je speciale opdrachten krijgen van de magische wezens van de Noordpool. De elven geven in ruil voor de voltooide opdrachten een aantal Kerstmis-gerelateerde objecten, zoals warme truien, sneeuwpop-hoofden en gezellige camouflage voor je favoriete wapens.

GamersFirst heeft ook bekend gemaakt dat er rond deze tijd van het jaar een nieuwe granaatwerper te vinden is in San Paro. Volgens het ontwikkelteam werkt het geweer met een speciale soort ammunitie. Wat die munitie precies is, werd niet officieel bekendgemaakt, maar het heeft ‘iets te maken met sneeuw’.

Benieuwd naar alle toevoegingen rond de kersttijd? Vanaf morgen gaat de kerstupdate online. Hier alvast een hartverwarmend voorproefje voor deze prachtig winterse dinsdag:

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Fox's avatar

    Ze besteden wel aandacht aan hun best verkopende game zeg.