Geen BioShock: Infinite voor Wii U

Herinneren jullie je nog dat filmpje op de E3 waarin ontwikkelaars hun zegje deden over het potentieel van de Wii U? Ken Levine van Irrational Games was een van de mensen die aan bod kwam en zijn verschijning leverde best wat enthousiasme in de zaal op. Als Ken Levine de Wii U promoot, dan komt de nieuwe BioShock toch gewoon naar de nieuwe console van Nintendo, toch?

Niet noodzakelijk. Ken Levine laat weten dat BioShock: Infinite niet op de Wii U zal verschijnen en dat ontwikkelaar Irrational Games geen projecten voor het systeem in de maak heeft. Wel gaf de man aan dat hij intussen een Wii U gekocht heeft en er zich goed mee vermaakt. Dat gelukkig dan weer wel. BioShock: Infinite verschijnt op 26 maart voor de Xbox 360, de PlayStation 3 en de PC.

 1.   
  Fox's avatar

  Dat is nog eens een anti-climax.

 2.   
  segin's avatar

  Inderdaad. Beetje showbizz uitspraak, daar doet het me aan denken. Positief zijn en doen alleen voor de camera met politiek correcte antwoorden en zo. Of Nintendo gooit gewoon een zak geld op tafel. ๐Ÿ™‚

 3.   
  Caroldus_Maximus's avatar

  Zo wordt de Wii U toch wel een beetje genegeerd. Ik denk dat veel ontwikkelaars in gedachten al bezig zijn met de nieuwe consoles van Sony en Microsoft… En niet alleen in gedachten.

 4.   
  toqeer's avatar

  ja beetje raar ps3 xbox 360 pc wel en wii u slaan we gwn over hoe dom kun je zijn ๐Ÿ™„

 5.   
  firehopper211's avatar

  Jammer, maar eigenlijk wel logisch, want het kan nog langer duren als ze de game ook tegelijkertijd voor de Wii U zouden ontwikkelen, misschien dat het later nog wel gaat gebeuren. Dit wil niet betekenen dat ontwikkelaars niet geintresseerd zijn in de mogelijkheden van de Wii U.

 6.   
  fdennis's avatar

  toqeer schreef, "ja beetje raar ps3 xbox 360 pc wel en wii u slaan we gwn over hoe dom kun je zijn ๐Ÿ™„ "

  Tis niet dom maar juist slim. De wiiU zou dan een speciale editie moeten krijgen zodat je soort dingetjes krijgt op de tablet. Dit kost een hoop tijd en geld en aangezien ze WiiU er nog maar net is zal de verkopen ook niet super zijn.

 7.   
  Sub-Zeuro's avatar

  fdennis schreef, "

  ”toqeer” schreef, "ja beetje raar ps3 xbox 360 pc wel en wii u slaan we gwn over hoe dom kun je zijn ๐Ÿ™„ "

  Tis niet dom maar juist slim. De wiiU zou dan een speciale editie moeten krijgen zodat je soort dingetjes krijgt op de tablet. Dit kost een hoop tijd en geld en aangezien ze WiiU er nog maar net is zal de verkopen ook niet super zijn."

  Dat is ook precies wat Nintendo wil met zijn nieuwe console en niet alleen maar “goedkope” ports. En ziet liever games speciaal (geoptimaliseerd) voor de Wii U die potentieel alle kracht uit de console en zijn bedieningen weten te halen.

 8.   
  Masuromox's avatar

  Dinorider schreef, "

  ”fdennis” schreef, "[quote=”toqeer”].."

  Tis niet dom maar juist slim. De wiiU zou dan een speciale editie moeten krijgen zodat je soort dingetjes krijgt op de tablet. Dit kost een hoop tijd en geld en aangezien ze WiiU er nog maar net is zal de verkopen ook niet super zijn."

  Dat is ook precies wat Nintendo wil met zijn nieuwe console en niet alleen maar “goedkope” ports. En ziet liever games speciaal (geoptimaliseerd) voor de Wii U die potentieel alle kracht uit de console en zijn bedieningen weten te halen.[/quote]
  Kracht uit de console, haha.