Dota 2 mogelijk naar tablet

Dota 2 is nog niet eens volledig uitgebracht voor de PC en Mac via het Steam-platform, maar er wordt nu al serieus gekeken naar de tablet. Dit zegt Valve’s Gabe Newell in een gesprek met Kotaku:

We were working on getting Dota 2 running on some tablets. That ended up being kind of a disappointment. But the good news is that tablets are getting faster very quickly, so I think we’ll get the kind of performance we want and other game developers want in the near future.
Momenteel zit het spel nog in een bètaversie, maar het team heeft al pogingen gedaan om de game over te brengen naar de tablet. Helaas is dit nog niet goed gelukt, aldus Newell zelf. Newell heeft geen specifiek platform als de iPad, Android of Windows 8 genoemd.

 1.   
  Fox's avatar

  Lijkt me een beetje raar maarja. Steam blijft steam dus ze doen altijd wel zo iets doen.

 2.   
  Fabianb's avatar

  Met al die quadcore tablets zie ik het probleem qua hardware niet echt. Als hij dat tenminste bedoeld met snelheid/faster?

 3.   
  SN0WIE's avatar

  ik blijf dota liever op pc spelen:)

 4.   
  DeAdSeYe's avatar

  Kwa performance zullen de meeste tablets boven de 250 á 300 euro Dota 2 fatsoenlijk afspelen. Het enige nadeel wat ik hierin zie is, geen mod support en de besturing!

 5.   
  Gunrunner120's avatar

  ben benieuwd als het goed lukt zou het wel vet zijn

 6.   
  cookymonster's avatar

  Geef mij maar een lekker precieze muis om te last-hitten en hotkey’s zijn al even belangrijk ik heb geen zin om met m’n vingers overal naast te ‘klikken’ en ondertussen nog eens de helft van het scherm niet te zien omdat ik er met mijn voorzit. Het tempo van de game gaat enorm vertragen op de tablet versie en dan is de fun ook wel wat weg. Ik vertrouw trouwens die zwakke internetverbindingkjes niet om het zo’n hele match zonder lag en disconnected spelers te doen. Dat is op pc soms al een probleem laat staan op tablet.

  Dit word helemaal niks als je het mij vraagt maar ja valve heeft altijd van die gekke ideën, ze doen maar. 🙂