Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Tomb Raider Survivor Trailer

In de nieuwe Tomb Raider moet de jonge versie van Lara Croft leren overleven. Ze is gestrand op een eiland en hier staan veel gevaren op haar te wachten. Deze trailer brengt ons alvast in de juiste sfeer.

  1.   
    BABI-PANGPANG's avatar

    Het maakt mij geen bal uit dat deze game meer naar de Uncharted kant neigt te gaan dan naar de voorgaande Tomb Raider spellen. Het spel ziet er ontzettend bruut uit en dat alleen is voor mij al genoeg reden om deze game te kopen.

    En wie weet kunnen we met z’n allen net zo graag uitkijken naar een volgend Tomb Raider deel als naar een nieuwe Uncharted game, worden we misschien ieder jaar verwend met een heerlijke actievolle adventure game!

  2.   
    toqeer's avatar

    ja maakt mij ook niet uit dat het de uncharted kant op gaat blijft tog vet 🙂

  3.   
    Danielle.k's avatar

    B@S schreef, "Het maakt mij geen bal uit dat deze game meer naar de Uncharted kant neigt te gaan dan naar de voorgaande Tomb Raider spellen. Het spel ziet er ontzettend bruut uit en dat alleen is voor mij al genoeg reden om deze game te kopen.
    En wie weet kunnen we met z’n allen net zo graag uitkijken naar een volgend Tomb Raider deel als naar een nieuwe Uncharted game, worden we misschien ieder jaar verwend met een heerlijke actievolle adventure game!"

    +1

    Deze game wordt mega vet.

  4.   
    watta's avatar

    grafisch ziet hij er in die trailer belachelijk goed uit, evenals er gelijk een goede sfeer neergezet word, ik ben nog voorzichtig, maar de eerste look bevalt me wel. als hij al een beetje de kant van Uncharted neigt , ben ik al tevreden.

  5.   
    Coldkiller_NL's avatar

    Mooie trailer!

  6.   
    Mr Sonic's avatar

    Wat een vette game.

  7.   
    Daniel Z's avatar

    Wat een vette trailer! Denk alleen dat het gegil en gekreun van Lara irritant wordt, het klinkt niet geheel natuurlijk. Beetje overdreven hier en daar.

  8.   
    ShadyXL's avatar

    Daniels_Zwart schreef, "Wat een vette trailer! Denk alleen dat het gegil en gekreun van Lara irritant wordt, het klinkt niet geheel natuurlijk. Beetje overdreven hier en daar."

    Als je meekreunt is het niet meer irritant 😛

  9.   
    JonsoN's avatar

    Daniels_Zwart schreef, "Wat een vette trailer! Denk alleen dat het gegil en gekreun van Lara irritant wordt, het klinkt niet geheel natuurlijk. Beetje overdreven hier en daar."

    Dat vond ik ook al irritant in Uncharted. En dat er altijd wel iets ergens vanaf breekt (trapjes, rotsen, etc.) begon op den duur ook best vervelend te worden..

    Dit ziet er trouwens wel leuk uit, en toch zijn de eerste 3 games (ps1 tijdperk) ongeevenaard.