Boxart en pre-order bonussen The Last of Us onthuld

De afgelopen dagen is er veel nieuwe informatie over The Last of Us bekendgemaakt. Zo weten we nu dat het spel op 7 mei 2013 in de winkels zal liggen en hebben we een indrukwekkende trailer te zien gekregen. Ditmaal heeft Naughty Dog de boxart en pre-order bonussen van The Last of Us onthuld.

Bij de meeste retailers zal je het Sights and Sounds Pack als pre-order bonus ontvangen. Bij een enkeling, vooralsnog is alleen Gamestop bevestigd, wordt jouw pre-order echter beloond met het Survival Pack. Of en welke Nederlandse (web)winkels pre-order bonussen weg zullen geven is nog onbekend. Het Sights and Sounds Pack bevat de soundtrack van The Last of Us, een dynamisch thema en twee avatars. Het Survival Pack is uitgebreider en bevat onder andere twee bonus skins voor Joel en Ellie en bonussen voor de multiplayer van The Last of Us:

Sights and Sounds Pack
– The official soundtrack of the game
– A PS3 dynamic theme featuring the cover art
– Two avatars for your PSN profile – Winter Joel and Winter Ellie
Survival Pack
– Bonus experience points for multiplayer
– A multiplayer melee attack booster
– Some extra starting in-game cash
– Special customizable character items for multiplayer
– Two special bonus skins for Joel and Ellie which will be unlocked after your complete the single player campaign

 1.   
  GrijzeVos's avatar

  Ben benieuwd wat er voor een collectors edition komt. Maar ik nu weet ik in ieder geval dat er ook een multiplayer in zit. Geen één game kan blijkbaar nog zonder :O.

 2.   
  Mr Sonic's avatar

  Vind de box er mooi uitzien.

 3.   
  evita's avatar

  wants the precious

 4.   
  Tom 2.0's avatar

  Ik ben misschien een beetje traag van begrip, maar ik wist niet dat er een multiplayer-modus was aangekondigd, supervet!

 5.   
  Leon's avatar

  Ik wist ook niet dat er een multiplayer in komt :O Maar dit is voor mij net als bij Uncharted: ik koop de game toch voor de singleplayer.

 6.   
  Rijstekorrel's avatar

  darkmvr schreef, "Ben benieuwd wat er voor een collectors edition komt. Maar ik nu weet ik in ieder geval dat er ook een multiplayer in zit. Geen één game kan blijkbaar nog zonder :O."

  Blijkbaar niet maar ik kan wel zonder 😛

 7.   
  soldierarjan's avatar

  Kijk zeer uit na deze game.