Vijfde ‘deal of Christmas’ maakt Sleeping Dogs 19,99 op het PlayStation Network

Sony heeft vandaag de vijfde ‘deal of Christmas’ op het PlayStation Network bekendgemaakt. Tot morgenavond 23,59 uur zal niets minder dan Sleeping Dogs in de aanbieding zijn. De game, die eerder dit jaar een 8,5 in onze review kreeg, heeft een korting van maar liefst 67 procent. Dit betekent dat het spel voor 19,99 euro aangeschaft kan worden op het PlayStation Network. Ditmaal is er weer een extra korting van 10 procent voor abonnees van PlayStation Plus, als PlayStation Plus-lid betaal je dus 17,99 voor de actiegame van United Front Games. Bij aanschaf van Sleeping Dogs krijg je ook drie DLC-pakketten, het gaat hier om: The Retro Triad Pack, The Red Envelope Pack en The Street Racer Pack.

Eerder waren in de ’12 deals of Christmas’ Battlefield 3, Tokyo Jungle en One Piece: Pirate Warriors in de aanbieding, daarnaast was een PlayStation Plus-abonnement tijdelijk goedkoper. Deze aanbiedingen zijn echter allemaal weer verlopen.

 1.   
  Fox's avatar

  Dat is aardig goedkoop voor zo’n goede game.

 2.   
  Mr Sonic's avatar

  Prima deal is inc. 5 dlc packs.

 3.   
  fdennis's avatar

  Lekker is dat 3 maanden geleden gekocht en nu al 40 euro goedkoper. Tis mooi dat sony zo’n goeie service heeft met veel aanbiedingen en op plus gratis games. Maar ik durf zo geen a titel meer te kopen aangezien ze zo snel afprijzen. Van games als CoD en Fifa weet je dat ze heel lang 60 euro blijven. Maar de ”mindere” titels iig minder groot prijzen tegenwoordig zo snel af dat ze ook geen kans meer maken op goeie verkoopcijfers.

 4.   
  Ika Q's avatar

  Je moet gek zijn om dat niet te gaan kopen, helaas heb ik deze game al op de PC. 8)

 5.   
  BartjeZ's avatar

  nou baal ik
  had liever op Xbox live gezien

 6.   
  toqeer's avatar

  heb hem allang al gehaald 🙂

 7.   
  RenevdGijp's avatar

  Lekker prijsje, maar volgens mij is hij retail al bijna zo goedkoop te krijgen. Neemt niet weg dat de kerstvakantie Sleeping Dogs gaat worden!