Black Ops II binnen elf dagen 7,5 miljoen keer verkocht

In november is Call of Duty: Black Ops II maar liefst 7,5 miljoen keer over de toonbank gegaan, alleen al in Amerika. Volgens NPD gebeurde dit in 11 dagen.

Op de tweede plek van de maand november staat Halo 4, met 3,2 miljoen verkochte exemplaren. Op de derde plek vinden we Assassin’s Creed III met 2,9 miljoen verkochte exemplaren. Black Ops II is dus wel een ware uitschieter als het gaat om verkoopcijfers.

Of Halo 4 en Assassin’s Creed III deze maand Activisions titel weten te overtreffen, is nog maar de vraag. Wat denken jullie?

 1.   
  Sub-Zeuro's avatar

  Als ik em haal is het voor de 3d in de singleplayer. Geld ook voor multyplayer. 3D is AWESOME! 😆 En op de Wii U natuurlijk, dat is omdat ik de console heb…dan moet je er ook gebruik van maken.

 2.   
  huntedjohan's avatar

  vind de verkoop van halo haast nog spectaculairder als dat van BO2, en zeker t.o.v. AC3. halo is alleen voor de xbox terwijl de anderen voor meerdere platforms uitgebracht zijn.

  blijft wel een belachelijk hoog aantal verkopen voor BO2 waar ik me toch over blijf verbazen. aan mij hebben ze het iig niet kunnen verkopen, maar als ik dit zo zie zal ze dat daar een rot zorg zijn 😛