Ninja Gaiden Sigma 2 Plus krijgt nieuwe modes op Vita

Je hoeft geen gabber te zijn om bedreven te zijn in hakken, ook Ninja’s kunnen er wat van. Gamers die af en toe in een zwarte kamerjas door het huis sluipen kunnen vanaf volgend jaar ook hun hart ophalen met de release van Ninja Gaiden Sigma 2 Plus voor de PlayStation Vita. Het gaat hier om een port van de versie voor de PlayStation 3, die in feite al een port was van Ninja Gaiden 2 op de Xbox 360, maar laat dat je niet afschrikken. Niet alleen blijft Ninja Gaiden 2 één van de beste actiespellen die je als uitgangspunt voor een game kan nemen, maar er worden voor de versie op Sony’s handheld ook enkele nieuwigheden toegevoegd.

In een nieuwe mode genaamd Tag Mission kun je constant tussen twee personages switchen en zo diverse mogelijkheden benutten om keet te schoppen. Een andere mode genaamd Ninja Race omvat dan weer exact wat de benaming belooft. Je gaat voor een ultieme highscore en die behaal je door zo snel mogelijk heel wat tegenstanders van hun ledematen te scheiden. Je kan speciale objecten verzamelen die je sneller en krachtiger maken en dat zorgt ervoor dat dit onderdeel als een gewelddadige variant op MarioKart klinkt.

Voorlopig is nog niet bevestigd of het spel al dan niet multiplayerfuncties zal ondersteunen. Naast dit alles kunnen spelers op Vita ook nieuwe kostuums, een lagere moeilijkheidsgraad en ondersteuning van de gyroscoop verwachten. De game staat gepland voor het eerste kwartaal van volgend jaar.

  1.   
    Verluci's avatar

    Leuk, wat meer aandacht voor de Vita

  2.   
    toqeer's avatar

    wel vet maar heb all uitgespeeld op ps3 🙂