GN Lunchtip: de GTA V trailer in LEGO

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Er zijn twee dingen die iedere man leuk vindt: GTA V en LEGO. Wat krijg je als je deze twee versmelt? Dat hebben de heren van Machinima proberen uit te vinden. Zij maakten de trailer van Grand Theft Auto V na met LEGO-blokjes. En ja, dat ziet er net zo awesome uit als het klinkt.


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Super Mario Beads 3.

Eet smakelijk!

 1.   
  Neolite's avatar

  Heel er leuk gemaakt dit, kan er wel van genieten!

 2.   
  Daan's avatar

  Pff daar zit een hoop werk in! Maar wat een prachtig resultaat. Zou het er ooit nog eens komen? LEGO Grand Theft Auto :’)

 3.   
  Sympharion's avatar

  PC-Daan schreef, "Pff daar zit een hoop werk in! Maar wat een prachtig resultaat. Zou het er ooit nog eens komen? LEGO Grand Theft Auto :’)"

  Van zo’n 3 uur geleden op GamersNet:
  LEGO City Undercover
  😉

 4.   
  Daan's avatar

  Ja dat weet ik, maar doelde echt op GTA. 😛

 5.   
  toqeer's avatar

  ziet er wel heel leuk uit 🙂

 6.   
  Gunrunner120's avatar

  geweldig dat festival van machinima

 7.   
  Coldkiller_NL's avatar

  Dat hebben ze mooi gemaakt! 🙂