Geen BioShock op Europese PlayStation 3-versie BioShock: Infinite

Slecht nieuws voor gamers die stonden te popelen om nog eens de onderwaterwereld van Rapture in te trekken met het schijfje van BioShock: Infinite. Uitgever 2K Games heeft tegenover website Videogamer.com vermeld dat BioShock enkel te vinden zal zijn op de versie van het spel die bedoeld is voor de Verenigde Staten.

Tijdens de E3 werd nog met veel bombarie aangekondigd dat het spel op PlayStation 3 niet enkel de Move zou ondersteunen, maar ook het eerste spel in de reeks uit 2007 op het schijfje zou bevatten. Een woordvoerder van 2K doorprikt nu die bubbel en geeft aan dat dit een promotie is die enkel geldt voor Noord-Amerika.

Wat vinden jullie? Worden gamers die niet in the US of A wonen weer eens genaaid en moeten beloftes gemaakt op de E3 met een korreltje zout genomen worden? Of is een spel uit 2007 dat de meesten reeds gespeeld hebben al die verontwaardiging niet waard?

 1.   
  WoKingNL's avatar

  Infinite* niet Infinte =)

 2.   
  Ika Q's avatar

  Bioshock haal je al uit de budgetbak voor 5 euro. Een toegevoegde waarde heeft het ook niet echt.

 3.   
  ronineter's avatar

  Genaait. Dit soort dingen gebeuren nou bijna met elke uitgever uit amerika wel.

 4.   
  NoFearz's avatar

  BioShock haal je nu voor weinig geld, en daarnaast is het een leuk extraatje. Je zal echter eerder BioShock Infinite gaan spelen dan het eerste deel.

 5.   
  soldierarjan's avatar

  Ik vind dat we weer flink genaaid worden ze beloven iets en dan komen ze het weer niet na in europa we betalen al een stuk meer en dan naaien ze je zo ook nog.

 6.   
  toqeer's avatar

  ja europa word weer eens genaaid en keek wel zo uit naar deze game ach import kan ook nog

 7.   
  mmx's avatar

  Een game uit 2007 nee niet interesant .