Ni No Kuni-demo verschijnt deze week

Als er een game is waar op de redactie reikhalzend naar wordt uitgekeken, is het wel Ni No Kuni: Wrath of the White Witch. Namco Bandai laat vandaag weten dat er een demo van de game voor de deur staat. Vanaf aanstaande donderdag is de demo verkrijgbaar via het PlayStation Network.

De aanstaande demo van Ni No Kuni: Wrath of the White Witch bevat twee levels en twee eindbazen: Guardian of the Woods en Moltaan. De demo zou derhalve een goede indruk moeten geven van wat de speler van de game zal kunnen verwachten. Ni No Kuni: Wrath of the White Witch is een vrucht, ontsproten uit de breinen van Dragon Quest-ontwikkelaar Level-5 en Studio Ghibli, bekend van films als Spirited Away en Howl’s Moving Castle. Hoewel we de review zullen moeten afwachten, lijkt het duidelijk dat dit huwelijk een ware topper voor de PlayStation 3 moet gaan opleveren.

Ondanks het verschijnen van de demo, zullen we nog even geduld moeten hebben voordat we met de volledige versie van de game aan de slag kunnen. Ni No Kuni: Wrath of the White Witch verschijnt op 25 januari 2013.

 1.   
  WarfailZ's avatar

  Heb geen console 🙁

 2.   
  Hitman047's avatar

  WarfailZ schreef, "Heb geen console :("

  Ik ook niet. Maar zo af en toe komt er een game als deze langs, en dan baal ik daar stiekem toch wel een beetje van. 😳

 3.   
  Ika Q's avatar

  Na jaren geen JRPG aan heb geraakt. Heeft Ni No Kuni demo echt weer dat gevoel terug gegeven. Gelijk even in de reservering zetten. Level-5 ftw !