GamersNET RADIO: aflevering 148 – Wii U launch en next gen gebabbel


Daniel en Peter zijn terug van twee weken weggeweest en we beginnen uiteraard met een groot excuses voor onze absentie vorige week. We hadden alle intentie om tijdens ons gezellige crewweekend een GNR op te nemen, maar we hadden teveel kater… Kijk ons professioneel zijn! Onze excuses!

Tijd om dat deze week goed te maken en gelukkig worden wij door het nieuws geholpen, want de Wii U is zojuist gelanceerd en wij hebben de eerste drie reviews inmiddels geplaatst. Zijn ZombiU, Nintendo Land en New Super Mario Bros. U de perfecte launchtitels? Andere reviews zijn er ook geweest en we bespreken onder andere Far Cry 3 en Hitman: Absolution!

Qua nieuws is er ook veel gebeurd, want Ubisoft-baas Yves Guillemot vind dat de nieuwe generatie consoles te lang op zich laat wachten, Dice wil geen Battlefield-fabriek worden en Rockstar overweegt een Wii U en PC-versie van GTA V.

Hans Otjes zingt zijn nieuwe kersthit voor dit jaar en we hebben twee mails van fanatieke luisteraars met confronterende vragen. Kortom, genoeg om voor te luisteren lijkt ons zo!

Heb je zelf vragen voor volgende week, schroom dan niet om te mailen via [email protected], of laat het weten via Twitter: @GamersNET, @PetorGN, @LeDanielGN.

[radio]Luister hier naar aflevering 148 van GamersNET RADIO[/radio]

 1.   
  LesserMagic's avatar

  Serieus, koop een goede microfoon.

 2.   
  Daan's avatar

  Nounou, je bent wel erg streng!!! ^
  Leuke aflevering weer!

 3.   
  RenevdGijp's avatar

  Milkyways zijn echt heel lekker, lekkerder dan een Mars, maar een Snicker kan ook wel erin!

 4.   
  GamerJaime's avatar

  RenevdGijp schreef, "Milkyways zijn echt heel lekker, lekkerder dan een Mars, maar een Snicker kan ook wel erin!"

  Waar in?

 5.   
  Petor's avatar

  jaime360gamer schreef, "

  ”RenevdGijp” schreef, "Milkyways zijn echt heel lekker, lekkerder dan een Mars, maar een Snicker kan ook wel erin!"

  Waar in?
  "

  Goeie vraag! 🙂