Pachter verklaart dat Wii nog lang niet dood is

Gerenommeerd analist Michael Pachter meldt dat het een goede zet is van Nintendo om de Wii Mini te lanceren. Veel mensen hebben zo hun twijfels bij deze actie van Nintendo, omdat het bedrijf net een nieuwe console op de markt heeft gezet. De originele Wii verkoop echter nog steeds bijzonder goed. Nintendo wist afgelopen week wereldwijd ongeveer 300.000 Wii’s wereldwijd te verkopen. Een knappe prestatie, terwijl je ook een nieuwe machine lanceert. Pachter had het volgende te melden:

That is the first I’ve heard of it. I agree that it may have been better to bring it out when the Wii was still popular, but Nintendo might have a strategy to keep the Wii alive. They apparently sold 300,000 Wiis last week globally, so the console isn’t quite dead yet.
Nintendo heeft echter een tijdje terug aangekondigd geen nieuwe Wii-games meer te produceren. Wat zou Nintendo dan toch met de Wii Mini voor ons in petto hebben?

  1.   
    Mr Sonic's avatar

    Dat is goed nieuws.

  2.   
    Caroldus_Maximus's avatar

    Curieus, maar niettemin interessant. Ik ga er overigens van uit dat Nintendo toch nog wel iets van software gaat produceren voor de Wii Mini.

  3.   
    morkop006's avatar

    maar pachter zegt wel vaker dingen…..

  4.   
    soldierarjan's avatar

    Caroldus_Maximus schreef, "Curieus, maar niettemin interessant. Ik ga er overigens van uit dat Nintendo toch nog wel iets van software gaat produceren voor de Wii Mini."

    Ik denk dat ze geen software meer gaan maken er voor denk dat meer is voor mensen waar wii kapot is of ze kopen de wii spelen die al uit zijn.

  5.   
    toqeer's avatar

    het zal allemaal wel en ja pachter lult maar wat

  6.   
    mmx's avatar

    Nou ik denk dat de Wii zijn langste tijd heeft gehad en dat Pachter gewoon een idioot is die ze een beetje ziet vliegen 😕 😛 😀